Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Több, mint egy hónapja nem...

Több, mint egy hónapja nem gyújtottam rá, de azóta minden reggel mellkas vagy tüdő fájdalomra ébredek. Miért? Eléggé ijesztő. Volt valakinek ilyen panasza leszokás után?

Figyelt kérdés
Felkelek,és egyből fáj a mellkasom úgy egy jó óráig,közben pedig sokat köhögök a köhögés gondolom a tisztulás miatt van, de miért fáj a mellkasom ? Májusban volt utolsó tüdőszűrésem akkor minden rendben volt.

2015. szept. 3. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a leszokástól van. Menj vele el a háziorvosodhoz!
2015. szept. 3. 16:35
 2/6 swad ***** válasza:
kezdődő tüdőrákod lehet, ami lehet,hogy áttétes... Megnézetném dokival.
2015. szept. 3. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
első kettő jó hülyeséget ír. Én is leszoktam, úgy köhögtem akkor mint egy 60 éves láncdohányos. Mellkasom is fájt. A fejem is sokszor sokáig.
2015. szept. 5. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még csak 28 napnál tartok cigi nélkül. De enyhén nekem is fáj reggelenete. Viszont ez maximum 5 perc. És jobban köhögök azóta mint amikor cigiztem.
2015. szept. 5. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért köhögsz jobban mert szakad fel a "redva" a tüdődből ami azt jelenti "gyógyulsz" és kezdesz vissza állni a rendes irányba! Sokbszerencsét minden leszokónak! Egyet jegyezzetek meg bármi is legyen az a dolog de minden fejben dől el!!:)
2015. szept. 5. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen azért köhög az leszokófélben lévő ember, mert ürül ki a tüdejéből a nyálkás, getva, a mellkasod nem tudom miért fáj, Hajrá!!!
2015. szept. 13. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!