Több, mint egy hónapja nem gyújtottam rá, de azóta minden reggel mellkas vagy tüdő fájdalomra ébredek. Miért? Eléggé ijesztő. Volt valakinek ilyen panasza leszokás után?
Figyelt kérdés
Felkelek,és egyből fáj a mellkasom úgy egy jó óráig,közben pedig sokat köhögök a köhögés gondolom a tisztulás miatt van, de miért fáj a mellkasom ? Májusban volt utolsó tüdőszűrésem akkor minden rendben volt.2015. szept. 3. 12:55
1/6 anonim válasza:
Nem a leszokástól van. Menj vele el a háziorvosodhoz!
2/6 swad válasza:
kezdődő tüdőrákod lehet, ami lehet,hogy áttétes... Megnézetném dokival.
3/6 anonim válasza:
első kettő jó hülyeséget ír. Én is leszoktam, úgy köhögtem akkor mint egy 60 éves láncdohányos. Mellkasom is fájt. A fejem is sokszor sokáig.
4/6 anonim válasza:
Én még csak 28 napnál tartok cigi nélkül. De enyhén nekem is fáj reggelenete. Viszont ez maximum 5 perc. És jobban köhögök azóta mint amikor cigiztem.
5/6 anonim válasza:
Azért köhögsz jobban mert szakad fel a "redva" a tüdődből ami azt jelenti "gyógyulsz" és kezdesz vissza állni a rendes irányba! Sokbszerencsét minden leszokónak! Egyet jegyezzetek meg bármi is legyen az a dolog de minden fejben dől el!!:)
6/6 anonim válasza:
Igen azért köhög az leszokófélben lévő ember, mert ürül ki a tüdejéből a nyálkás, getva, a mellkasod nem tudom miért fáj, Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!