Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudja sok ember egy...

Miért nem tudja sok ember egy lapon kezelni az alkoholt és a füvet?

Figyelt kérdés

Igen, én is néhanapján használom(nem sok havi 1x/2x), és tisztában vagyok azzal hogy vannak negatív hatásai.

Tehát nem is azt várnám, hogy istenítsék ezt, csak hogy tisztán lássák, hogy kb. pont ugyanannyira káros mint az alkohol. Gondolok itt arra, hogy sok kérdés alá írják, hogy ha valaki nagyritkán betép akkor narkós, drogos. Na de kérdem én, akkor ennyi erővel aki megiszik néha pár sört akkor ő miért nem alkesz?

Annyi a kettő közt a különbség hogy az egyik legális a másik nem, de aki holmi törvény miatt nem tud tisztán látni az elég elszomorító.

Miért nem látják hogy az alkohol/nikotin pont ugyanúgy "könnyűdrog,"?

2018. dec. 15. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

Magánügy mindkettőnek a fogyasztása. Én a többi bunkó konzervatív válaszolóval ellentétben nem ítélem el.

Toleráns vagyok, amíg nem ártanak nekem szándékosan, addig senkit nem sértek meg.

2018. dec. 16. 19:56
 12/15 anonim válasza:
#11: Ezalatt nem rám gondolsz ugye ? 5,7,10-es válaszoló vagyok :)
2018. dec. 16. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:

"Gondolok itt arra, hogy sok kérdés alá írják, hogy ha valaki nagyritkán betép akkor narkós, drogos."

Ha meg valaki beszittyózik, azt mondják rá, hogy részeg, vagy piás. Nem azt, hogy alkesz, mint ahogy a narkóst sem rögtön drogfüggőként aposztrofálják.

2018. dec. 17. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Az alkoholt és hatásait ismerik, a füvet nem.
2018. dec. 18. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Számomra nem és ugyan az a kettő. Teszem hozzá NEM iszom alkoholt.

Vizont nem egy ismerösöm iszik,mellette fűvezik és érdekes mód a fűtől nem aggresszivak stb.mig alkoholtol igen. Mindenki maga tudja mit hogy kezel. hálistennek nem vagyunk egyformák

2019. febr. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!