Miért nem tudja sok ember egy lapon kezelni az alkoholt és a füvet?
Igen, én is néhanapján használom(nem sok havi 1x/2x), és tisztában vagyok azzal hogy vannak negatív hatásai.
Tehát nem is azt várnám, hogy istenítsék ezt, csak hogy tisztán lássák, hogy kb. pont ugyanannyira káros mint az alkohol. Gondolok itt arra, hogy sok kérdés alá írják, hogy ha valaki nagyritkán betép akkor narkós, drogos. Na de kérdem én, akkor ennyi erővel aki megiszik néha pár sört akkor ő miért nem alkesz?
Annyi a kettő közt a különbség hogy az egyik legális a másik nem, de aki holmi törvény miatt nem tud tisztán látni az elég elszomorító.
Miért nem látják hogy az alkohol/nikotin pont ugyanúgy "könnyűdrog,"?
Megértelek, és bizonyos mértékben iagazt is adok neked.
Szerintem viszont nem úgy lehet elkerülni legjobban valamit ha ki sem próbálja az ember.
A néha történő kontrollált és tudatos fogxyasztásnál, semennyire/minimálisan érvényesülnek ezeknek az anyagoknak a negatív hatásai.
Ha az alkoholt most fedeznék fel és nem lenne majdhogynenm világszerte hagyománya, akkor azt is a marihuánával egyszinten kezelnék,de inkább még keményebben üldöznék.
Szerintem rengeteg közös van az alkoholban és a fűben. Mindegyiket lehet ésszel használni,de mind az alkoholistáknál mind a keményebb füveseknél hasonló tünetek láthatóak(elbutulás,fizikai leépülés, nem füvezésről/ivászatról szóló emberi kapcsolatok semmibevétele, életuntság stb.).
Épp ezért gondolom hogy a törvény előtt is azonos elbírálás alá kellene esnie a két szernek. Tehát felőlem lehet a fű legális ha ugyanúgy tilos lenne beszívott állapotban volán mögé ülni,munkába járni stb. mint ittasan, és fűből is csak hatóságilag ellenőrzött termékekhez lehetne legálisan hozzá jutni.
Ez véleményem szerint a herbál,biofű,gina,krokodil és egyéb sz@rrok használatát is némileg visszaszorítaná.
Ennek örülök akkor :)
Ahogy a pia úgy a marika is másképp hat mindenkire. Ezért nem is bírom amikor arról veszekednek az emberek hogy pontosan milyen hatása van a fűnek.
Egyszer láttam ahogy három ember egy cigin beállt. Egyik riheg-röhögött és hülyeséget beszélt,a második elaludt. A harmadik ehhez képest rosszul lett meg indiánokat,űrlényeket,2 méteres szendvicseket ,,látott". Pedig ugyanazt szívta mindegyik és ennyire másképp jött ki rajtuk. Ja és millió százalék hogy nem herbál vagy hasonló volt.
Aki nem bírja annak egyszerűen be kell ezt látnia és hanyagolnia a füvet vagy extrán óvatosnak kell lennie.
Személy szerint én meg alkohol párti vagyok ugyanis a sörrel és a whiskeyvel sokkal jobban érzem magam. De tudom ezzel nem mindenki van így...
És kultúrát nem lehet valaminek teremteni?
Az alkohol sem az evolúció óta van velünk, ergo annak is egyszer kellett teremteni kultúrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!