Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás abbahagyasa után...

Dohányzás abbahagyasa után lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Sziasztok 3 hétig szoptattam a lányom utána kezdtem cigizni halistennek szülés után nem maradt rajtam plusz kiló viszont így 3,5 évvel szülés után +10-14 kilónál járok és semmi más nem változott csak az hogy cigizek

2018. nov. 21. 17:03
 1/2 anonim válasza:
Életmódváltás! Ne szedj semmilyen bogyókat, hidd el semmit nem ér! Hagyd el az édességet, a cukros, a finomított szénhidrátokat (én mondjuk szinte majdnem a 0ra csökkentettem a szénhidrátfogyasztást) kerüld a szénsavas és alkoholos italokat, egyél sok zöldséget. Bár azt mondják sok gyümölcsöt kell enni, de mivel abba is rengeteg a cukor (gyümölcscukor) így én nem javaslom. Viszont a zöldség az mehet bőven. Kerüld a zsíros ételeket és csökkentsd a kcal értéket. Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet. Sport persze mindig jó, akinek van rá ideje, ez is segíti a fogyást, a súlyzós edzés ér igazából a legtöbbet.
2018. nov. 21. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Első... gyerek mellet NINCS ÉLETMÓD VÁLTÁS!!!! nem fogom felborítani a mostani étkezési rendjét miattam főleg hogy terseg előtt is ugyan így ettem...
2018. nov. 21. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!