Le lehet fogyni dohányzás mellett?
Ez gátol/akadályoz a fogyásban?
Kb 10 kilót szeretnék leadni.
28N
A fogyás sport és megfelelő táplálkozás függvénye, a dohányzás közvetlenül nincs befolyással a testsúlyodra.
Több szempontból gátolhat a fogyásban a cigi, de ezek másodlagos okok:
- Sokan kívánják az alkoholt cigi mellé és fordítva.
- Dohányzás után nincs kedve senkinek sportolni.
- Aki nagydohányos, jellemzően nem figyel az étkezésére és nem tud az alkoholos italok kalóriatartalmáról sem
Én alkalmanként dohányzok (3-4 szál / nap max.) de mellette sportolok (futás, biciklizés, túrázás, sétálok munkahelyre stb.), ügyelek az étkezésre (40% / 40% / 20% fehérje / szénhidrát / zsír) és nem iszok egyáltalán (na jó, azért fél évente pár sör lecsúszik, de ennyi)
Szóval lehetséges. A cigi egyébként csökkenti az étvágyat is, de ettől függetlenül nem ajánlom a cigarettázást, mint éhségszabályozó módszert. :)
Van köze. Én nagyon ritkán szívok, értsd havi 3-5 szálat. Fekete Dunhillt, ami nagyon erős. Teljesen elveszi akkor az étvágyam, egész nap nem kívánok utána kaját.
Egy ismerősöm a nyáron leszokott, hízott 5 kilót, most visszaszokott, le is adta 2 hát alatt, totál elment az étvágya.
De ha ezért rászoksz, nagyon buta vagy.
Én is küzdök a súlyommal, de inkább futok, kondizom meg egészségesen kajálok. Rászokni a dohányzásra iszonyatosan nagy hülyeség. Rohadt drága, és függőként úgysem olyan az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!