Úgy döntöttem a leszokom a dohányzásról. Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Unom hogy sokba kerül, és mindig fáradt vagyok tőle, meg levegőt se kapok rendesen. Most kezdem. Aztán alszom és akkor holnap se fogok cigizni.2010. jún. 25. 01:50
11/16 A kérdező kommentje:
2 doboz :/
2010. jún. 26. 09:06
12/16 anonim válasza:
19:23-as vagyok. A 2 doboz az már azért sok. Mennyi ideje cigizel? Én most tartok ott, hogy már napi kb fél dobozra csökkent az adagom. A jövő hónapra tervezem a teljes leállást. Te hogy bírod?
13/16 anonim válasza:
Már én is próbálkoztam egyszer-kétszer a leszokással, eddig sikertelenül:-( Most Veled tartok:-) Hogy bírod a nikotinmentességet?
14/16 anonim válasza:
Én veled tartok! Már elegem van hogy erre megy el a pénzem és arra is hogy mostanság már minden cigizés miatt fáj a fejem.. ennyi volt mától nem gyujtok rá! =)
15/16 anonim válasza:
kérdezö te is álmos vagy töle??aszittem csak én.komolyan 1 szál cigi után elálmosodok
16/16 A kérdező kommentje:
Aha álmos vagyok tőle, de ha nem dohányzom, akkor meg túl sok energiám lesz amit nem tudok levezetni, és a gyomrom is megfájdul az idegességtől, és érzem az utcán a benzin szagot. Egyik rosszabb mint a másik :)
Mind1, azért próbálok leszokni.
Néha még 1-1 szálat elszívok, amikor már nagyon szenvedek, de nem többet. Persze azt tudom, hogy pont itt rontom el, és azért van hogy még mindig hiányzik, pedig elvileg már nem kéne hiányozzon. De gondolom lassan hozzá lehet szokni bármihez, csak nem szabad feladni.
2010. júl. 1. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!