Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta próbálom már letenni a cigit, de egyszerűen nem megy. Van köztetek olyan akinek sikerült? És ha igen, akkor hogy? Válaszokat előre is köszönöm! 18/L2018. okt. 16. 19:05
1/7 anonim válasza:
Akaraterővel és kitartással.
Olvass utána miért káros a cigi , amikor raakarsz gyújtani gondolj arra amit olvastál
2/7 anonim válasza:
Nicorette rágó és pszichológus.
Én stresszdohányos vagyok, és súlyosan nikotinfüggő.
Most épp "tiszta".
Ku.rva nehéz letenni, én is rágyújtok még néha, de nem az van már, hogy napi 20 szál.
Nehéz!
Kitartást!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. okt. 16. 20:27
4/7 anonim válasza:
Sportolj, hidd el hogy te vagy az erősebb.
5/7 anonim válasza:
Ha le akarod tenni leteszed, 1-2 hónapokig talán rosszul leszel, a cigit bármikor hirtelen le lehet tenni!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2018. okt. 18. 07:18
7/7 anonim válasza:
Én most küzdök vele. Sima ügy. Azt hiszi, az a pár vegyület majd engem megszivat. Hagyjuk már, úgyis én nyerek!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!