Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szülők vagy igazából bárki,...

Szülők vagy igazából bárki, ti mit gondoltok az E-Cigiről? Ha gyereketek szeretne egyet 16 évesen?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok 1 időben dohányoztam de erről nem tudtak, viszont most szeretnék egy elektromos cigit, nem nikotinos liquiddel, hanem sima ízesítettel. Ti engednétek a gyereketeknek hogy használja? Vagy ígyis olyan mint a rendes cigaretta?
2018. szept. 28. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
En nem engednem a gyerekemnek.
2018. szept. 28. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Én sem engedném. Ugyanolyan káros mint a cigi.
2018. szept. 28. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem engedném.
2018. szept. 28. 18:54
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Szeretem amikor 0 infós emberek irogatnak ilyen témában...

Pár tudnivaló, Tisztelt tudatlanok:

Mi is a liquid?

Az alap folyadék: PG (propilén glikol) + VG (növényi glicerin)

-> ezeket a gyógyszeripar és az élelmiszer ipar is használja sok mindenbe... fogyasztja az itt okoskodó "ellenzem, mert káros s rossz" felszólaló emberkék is...-.-"

Az aroma pedig nem más, mint amiket szint úgy használnak élelmiszerekben ;)

A szervezet ezektől képes megszabadulni.

Az e-cigi pára, kellemes illatú, míg a sima cigi füst, büdös és durván lerakódik a szervezetben...

Az hogy vannak "cikkek" s ellenezni kezdték az szimplán a gyógyszeripar befolyása a média felett.

Sokan mennek kivizsgálásra, ha megijednek, kedves orvosok meg irogatják fel a gyógyszereket (sok esetben a semmire).

Én liquid eladással foglalkozom, ha veszélyes lenne nem törődnék vele.

Nem dohányzom, de ízeket tesztelek, mert vackot nem adok ki a kezemből.

Sőt egyedi ajándék cukorkákba is használok bizonyos aromákból; nem a megszokott ízűek. :)

Kedves kérdező mennyire értesz magához az eszközhöz/elektronikához s minimális szereléshez???

Sima, félmechanikus, mechanikus mod - tudod mik ezek?

Tudod milyen fejek vannak, s hogy érdemesebb újra építhető fejet venni?

Huzalt/vattát elő készíteni, cserélni? Stb...

Ezért nem való gyereknek.

A nemzeti dohányboltokba pedig drágán vannak vacak minőségű e-cigik és liquid.

1800-2000ft/10ml vacak

Mi pl 1100ft/10ml minőségi, tesztelt, sok ízűt adunk ki.

Informálódj s gondold át akarod-e.

Gyakorin sok marhaságot írnak tudattalan emberek - ne itt kérj tanácsot.

2018. szept. 28. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
inkább szivjon rendeset
2018. szept. 28. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Első 3 hozzászólónak köszönöm a választ szintén, elfogadom az állás pontot. 5. válaszoló annyira nem tudlak megérteni de azért köszönöm.

4. Válaszoló, mikor írtam hogy nikotin mentes és kifejezetten ízesített liquidet szeretnék használni erre próbáltam utalni hogy tudtommal annyira nem káros, és olyan könnyen rá se lehet szokni mint a nikotinra, valamint sokkal "finomabb". Kerdesekre válaszolva, igen eléggé értek hozzá, össze szereléshez is, rengeteg videót néztem és olvastam utána, csak 16 éves vagyok és ilyet nem nagyon szeretnék szüleim előtt "titkolni" meg szerintem annyira nem is lehet arra lettem volna kíváncsi hogy szülőket hogyan lehet erre rávenni, hogyan lehetne beszélni velük hogy engedjék.

2018. szept. 28. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem egészséges az e-cigi sem.Nem engedném.
2018. szept. 30. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
!inkább sima!
2018. okt. 1. 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen szoktam rá, álszent képmutatás lenne, ha a gyerekemnek nem engedném.
2018. nov. 13. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!