50 napja nem dohányzom, mit vegyek magamnak?
Menj el egy étterembe és egyél valami finomat.
Amúgy gratulálok az 50 naphoz.
(exbagós)
Gratulálok! Mindenképpen olyan dologra költsd ami inkább élmény mint egy tárgy. Az sokkal motiválóbb. Pl menj el moziba (ha nem szoktál). Vagy azt ajánlom én is mint az első.
Én sajnos még nem tudtam leszokni, de nagyon örülök hogy látom, hogy van rá esélyem. Büszke vagyok rád, csak így tovább!
Gratulálok, így ismeretlenül is büszke vagyok rád, nagyon örülök neked! :)
Az élmény>tárgyi dolgok gondolkodásmód valóban követendő, ha szeretsz kirándulni, esetleg elmehetnél egy egynapos túróra belföldön, vonat+esetleg biciklijegy kijön 5000 forintból. Ez jó alkalom a gondolkodásra, befelé fordulásra, a környezet értékelésére, a mai rohanó világban sokszor elfelejtjük élvezni a jelent, a körülöttünk lévő világot. :)
Én valami finomságot vennék. Most, hogy már 50 napja nem dohányzol, még finomabbnak fogod érezni! :)
Gratulálok én is, csak így tovább! Mindig olyan jó arról olvasni, hogy vannak, akik leteszik a cigit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!