Diuskahhh7 kérdése:
Fél éve dohányzom lassan, és mindig amikor elszívom a cigit szédülök. Azt hittem, hogy ez idővel el fog múlni de nem múlt el :| Mi lehet az oka? Van még valaki aki megszédül tőle?
Figyelt kérdés
mentolos vagy arany marlborot szoktam általában venni.2018. júl. 27. 21:39
1/8 anonim válasza:
Ciki a cigi. Szokj hát le,
mert így koporsóba kerülsz be.
2/8 anonim válasza:
Mennyit szívsz egyszerre és egy nap?
3/8 anonim válasza:
Igen van ilyen. Méreg, és nem bírja a szervezeted. Egyébként én ezért nem szoktam rá. Mindég szédültem tőle.
4/8 anonim válasza:
pattintósat kellene szivnod, a cigóknál az a menő
5/8 A kérdező kommentje:
#2 napi 4 szálat max
2018. júl. 27. 22:07
6/8 anonim válasza:
A nikotin egy idegméreg. Legjobban akkor teszed ha leszoksz (én épp azt teszem 3 év után és nem hossz idő de na, szar...) Te pont egy olyan szakaszban vagy amikor még a szervezeted nincs hozzászokva pont ezét fáj a fejed.
Ha célod rászokni mert az "menő" akkor a gyengébb dolgoktól kezd és onnan menj fel, de mint mondtam nem éri meg mert ritka sok pénzbe kerül...
(amugy valamelyik előző kommentelonek üzenném aki a koporsót emlegette, hogy ő is oda fog kerülni 1x szóval ez szar indok.... Az a baj a dohányzással, hogy drága és függeni fogsz tőle.)
8/8 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a dohányzáshoz,vegyél fehér cigit (azt hiszem ez a leg lightosabb). Pl. Fehér sophianne, fehér multi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!