Segítség Aki le szokott már a cigiről?
Figyelt kérdés
12-év dohányzás után egyik napról a másikra le szoktam róla. Azóta el telt fél év és most eléggé el kezdetem köhögni és a tüdőm is fáj. Reggelente pedig nem szép dolgok jönnek föl a köhögéssel :( Járt már így valaki?2018. aug. 30. 11:22
1/7 szamo77db válasza:
Én nem. El sem kezdtem dohányozni. Fordulj orvoshoz!
2/7 anonim válasza:
Én hosszabb idő után szoktam le, de nem jött ki semmi, sőt, az addigi száraz köhögésem abbamaradt.
Az arcüregem tisztult ki a leszokás után pár nappal, ami nem tudott kipucolódni a cigi miatt addig.
3/7 anonim válasza:
Ennek nem hinném, hogy köze lenne a leszokáshoz. A letapadt váladék pár nap alatt ki szokott jönni, utána megszűnik az addigi köhögés, már ha volt egyáltalán.
Beszedhettél valami vírust vagy bacit, úgyhogy szedj valami köptetőt, meg gőzölj 10%-os tengeri sós vízzel (vagy kamillával). Ha 2-3 nap után nem múlik el, akkor menj orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Tulajdonképp mit akarsz megtudni?
Ha a dohányzástól jön fel, vagy nem attól, nincs jelentősége egyiknek sem.
De hogy leszoktál az nagyon jó dolog.
5/7 anonim válasza:
menj orvoshoz, ha nem szép dolgok jönnek fel
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! A 3. Kommenetelőnek volt igaza. Valószínűleg a klíma nem tett jót!
2018. szept. 5. 14:41
7/7 anonim válasza:
9 éve folyamatosan dohányoztam most 10 hónapja hogy abba hagytam nekem nem fáj a tüdőm, viszont néha nekem is jön fel szép dolgok viszont so random.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!