Ki hogyan szokott le a cigiről?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet leszokni a cigiről?Tanácsokat szeretnék kérni.2018. ápr. 30. 15:31
1/9 anonim válasza:
Rágoz egyél sok hűtös cukrot és ne gondolj a cigire foglald el magad valamivel és ne gondolj a cigire rémélem ezel tudt segíteti valamit.
2/9 anonim válasza:
En nikotin ragogumival,de igaz,azert hataroztam el magam!mert szornyen elkezdtem rancosodni tole...
3/9 anonim válasza:
Amikor majd tényleg le akarsz szokni, magad is rájössz.
4/9 anonim válasza:
E-cigi. Először nikotinos folyadékkal, aztán nikotin mentessel. Aztán az e-cigit is el lehet hagyni.
5/9 anonim válasza:
Elfogyott, es nem vettem tobbet. Lassan 8 eve ennek.
6/9 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet.
Augusztus 31.-én aztmondtam este hogy ez az utolsó szál cigim. Persze senki nem vette komolyan de elég volt hogy én igen. 8 év után egyik napról a másikra. Szerettem cigizni és még most 8 hónap után is azt álmodom néha de nem gyujtanék már rá.
Jah és leraktam augusztus végén a cigit október 3.án már pozitiv terhességi tesztem volt :)
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2018. ápr. 30. 20:11
8/9 anonim válasza:
Úgy ahogy a 3. irta. Csak akarni kell.
9/9 anonim válasza:
Én is ecigivel, igaz, még csak hat napja nem cigizek. Előtte erős dohányos voltam (napi 1-1,5 doboz), és úgy gondoltam, hogy sose fogom tudni letenni (7 évig cigiztem). Az ecigi mellett pedig anélkül maradt el, hogy feltűnt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!