Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A kamaszok miért cigiznek?...

A kamaszok miért cigiznek? Ezzel akarnak menők lenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem hogy miért jó ez nekik?

Honnan szerzik a cigarettát?

Én is fiatal vagyok, de nem érzem hogy szükségem lenne cigarettára.

2018. júl. 29. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És miért isznak? Meg miért szexelnek már tizenegy-tizenkét évesen? Mert nincs eszük felmérni hogy ártanak maguknak.
2018. júl. 29. 15:01
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
A felnőttek miért cigiznek? Ezzel akarnak menők lenni?
2018. júl. 29. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ettől érzik menőnek magukat. Mert mindenhol azt harsogják hogy ezt nem szabad, meg milyen káros de ők a menő nagylányok/fiúk akik ennek ellenére csinálják. Ennyi. Megveszik boltba, biztos van olyan hely ahol kiszolgálják őket.
2018. júl. 29. 15:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert így érzik jól magukat.
2018. júl. 29. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen,mindig az a menő,pedig ha tudnák hogy eletük során 1lakas árát elfujkaljak....
2018. júl. 29. 15:56
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

@15:56

Sok ember van aki nem dohányzik aztán még sincs saját lakása. :D

2018. júl. 29. 16:04
 7/11 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló!

A felnőtteket most ne vegyük ide, ők tudják elvileg mit csinálnak.

A kérdés apropója az volt, hogy engem is kínálgatnak de nincs rá szükségem.

2018. júl. 29. 17:08
 8/11 A kérdező kommentje:
+ sajnálok rá kiadni 1 forintot is
2018. júl. 29. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:

El kezdik mert a felnőttek meg a filmek arra szocializálják őket hogy élvezetes, csökkenti a stresszt stb. Persze mindenki mondja nekik hogy így káros meg úgy káros, na de ha ennek ellenére is szívják akkor csak kell legyen benne valami jó nem? Pedig tényleg nem. Én tudom.

Aztán meg már azért szívják mert nikotinfüggővé váltak. Ez az egyetlen ok amiért valaki kívánhatja a cigarettát. Azon kívül ugyanis hogy enyhíti a nikotin utáni sóvárgást semmi pluszt nem ad. De ez meg ugyebár egy ördögi kör.

2018. júl. 30. 00:27
 10/11 anonim válasza:
100%

Nem érzed, hogy lenne rá szükséged, mert nincsen. Ez a kérdés viszont már nagyon sokadjára lett feltéve. Ugyan az mindig rá a válasz, neki lehet állni szidni a dohányosokat. Ennél ezer sokkal rosszabb dolog van a világon, amin el lehetne gondolkozni, nem a cigarettán pattogni. Intelligensen is lehet dohányozni, annak a helyén és módján, nem szemetelve, másokat tiszteletben tartva. Aki hülye, az nem számít hány éves, dohányzik-e vagy sem, azzal úgyis mindig baj van.

Nemzeti dohányboltból szerzik.

Azt meg ne mondja senki, hogy a régen különbek voltak a fiatalok. :)

2018. júl. 30. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!