E-cigi tapasztalatok? Ha kiülünk haverokkal beszélgetni állandóan cigiznék. Az e-cigi helyettesítheti?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem cigizek sokat de ha kiününk haverokkal parkba, vagy főzünk valamit, akkor állandóan cigiznék. Segít ezen az e-cigi? Vagy vape, nem tudom minek hívják mostanában, illetve hogy ugyan az-e.
Nem akarok sokat cigizni, nem is kívánom alapjáraton ilyen gyakran, csak olyankor nem bírom megállni :D
Köszi a válaszokat!
Ja igen, ha nem egyértelmű akkor:
Nem akarok teljesen leszokni a cigiről, csak a fentebb írt helyzetekben akkor nem kéne rágyújtanom :D
Simán csak valami ilyesmit vegyél:
3000 mah körüli 4 miliset. 4 mili lötyi olyan 15 ciginek felel meg. Nekem is hasonló van, kb 350et tudok "slukkolni" belőle 1 4ml-s tartállyal és az akksi 2 db 4 milis tartályt bír ki. Mindenképp valami ilyesmit vennék, ami ilyen kicsi aio (all in one) , simán elfér a zsebedben, szivárgás mentes a legtöbb, és ezek a kerámia porlasztósok például heteket elmennek a gyári porlasztóval.
Köszi!
Ilyesmit vettem, csak kicsit komolyabbat.
Stickprince azthiszem. Egyik vaper haverom segített kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!