Aki leszokott a dohányzásról mennyi idő után szokott vissza?
Apa egyik nap letette és ennyi volt, kb. 24 évvel ezelőtt. 4-5 hétig szenvedett, de abban az időben még többet horgászott, hogy elterelje a figyelmét :D
Anya 20 éve rakta le, egy lupus okozta tüdőembólia után. Még majdnem négy évig élt utána, aztán elvitte a betegsége. A folyamatos erős ízületi fájdalmai miatt pont nem érdekelte a cigi utáni sóvárgás.
Unokatesóm fél év múlva visszaszokott, meg a felesége is terhesség-szoptatás után azonnal.
Én több mint egy éve szoktam le, 2-3 hét alatt elmúlt a neheze, utána ahogy a szokásaim ugye megváltoztak már nem is hiányzott.
Most lenn vagyok tengernel, jól esett haverral sör mellett egy-két szál, de nem érzek késztetést hogy ragyujtsak. Minden fejben dől el! Nem a nikotin a veszélyes ilyen szempontból hanem a megszokás. Ezért is lehet CSAK elhatározásból leszokni, a többi üzlet
"10 év után"
Napi 1 doboz! Most nem szívok annyit de szeretném megint letenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!