Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek nem elkeserítő,...

Szerintetek nem elkeserítő, hogy mennyien dohányoznak szülő létükre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 21:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
9%

9:44es vagyok

Azért már ekkor a túlzásokba ne essünk, hogy a szart borigatjuk! Nekem ne meséld be, hogy ha alattatok bagózik, akkor olyan, mintha a lakásba fújkálná be a füstöt! Ez azért túlzás. Meg azért az is túlzás, hogy attól, hogy valaki kint cigizik, egyből asztmás, meg halálos beteg lesz a gyerek. Különben se bizonyított, hogy az asztmás gyereknek dohányzott a szülője. Ha ennyire elviselhetetlen, akkor meg költözz el, vagy pereld be, de készülj, mert nem fogsz nyerni.

2010. jún. 17. 11:30
 22/31 anonim válasza:
Semmivel sem jobb szülő egyikőtök se,azért mert nem cigiztek!Egy begyepesedett rosszindulatú és csak kötekedni tudó anyák vagytok és olyanon próbáltok ítélkezni amihez semmi közötök sincs.A kérdés csak általánosságban szól a cigiről,mint hogy zavar titeket.Nem arról szólt,hogy mit szólsz hozzá ha valaki terhesen cigizik(természetesen ez nagyon elítélendő)és arról sem,hogy a szomszéd cigizik.... Ti általánosságban elkezdtétek támadni azokat akik cigiznek,pedig nem ez alapján kell egy embert megítélni.
2010. jún. 17. 11:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Apukám már 14éves kora óta bagózik, anyu is cigizett(ő azért tette le, mert loptam a cigijét...). És velem egy légtérben is bagóznak engem már nem zavar, az osztálytársaim is ugyanezt csinálják. Én csak alkalmi dohányos vagyok, voltam már rosszabb is (heti 2 doboz 13évesen). Igazából ha ártani akarok magamnak, már csak így teszem.
2010. jún. 17. 12:54
 24/31 anonim válasza:
az én anyám és apám folyton szívja! nagyon rühellem! :S utálom azt a büdös, folytó füst szagot amivel eláraztanak nap mint nap. ez helytelennek tartom. egy szülő hogy lehet ilyen? hiába, de akaratom ellenére is beszívom mivel a konyhában füstölnek,ami ugye egy közös hely! után mindig enyhe köhögési roham tör rám:S BORZALOM!
2010. jún. 17. 18:09
 25/31 anonim ***** válasza:
Édesapám gyerekkora óta dohányzott. Tüdőrákban halt meg, több mint egy évig láttam nap mint nap a szenvedését, az utolsó hetekben 38 hetes kismamaként a haldoklását. Nem oktatni és nem prédikálni akartam eddig se. Mindenki maga tudja mit tesz az életével. De ezt nem kívánom senkinek..... És erre egyik dohányos se gondol.....
2010. jún. 17. 21:48
 26/31 anonim válasza:
Nekem a nagymamám halt meg tüdőrákban,és soha életében egy szál cigit se szívott el...
2010. jún. 17. 22:19
 27/31 anonim ***** válasza:

jo helyre tettek a kerdesed,nem is ertem miert a baba oldalra irod a hulyesegeidet?!

amugy meg koltozz el,ha zavar!Mas szag nem zavar?! nem akarok csunyan fogalmazni eszoszto!!!

2010. jún. 18. 00:11
 28/31 anonim ***** válasza:
Dehogynem! és még nekem pofáznak hogy ne csináljak káros dolgokat...xD
2010. jún. 18. 09:02
 29/31 anonim válasza:

de igen... és röstellem is a pofámat miatta, bár a lakásban nem dohányzom, de a gyerek előtt igen...

ne legyetek ilyenek!

2010. jún. 18. 13:43
 30/31 anonim ***** válasza:

Az anyám és a nővérem amit művelnek... No comment. Anya két dobozt szív, vagy néha többet. A nővérem másfelet, néha kettőt. Naponta. Persze a legerősebbet mindketten. Apa és én nem dohányzunk. Lesz*rják. Az a vicc, hogy a nővéremmel sokáig együtt tiltakoztunk anyánál, hogy ne cigizzen. Aztán 16 évesen rászokott. Addig csak anya füstölt tele a konyhától a nappaliig mindent. Most már a nővérem is. Mindenhol a fürdőtől a hálószobáig ott egy hamutartó az asztalon, egyiket a másik után gyújtják, a TV előtt, sminkeléskor a tükör előtt, kaja után az asztalnál, mindenhol...Apa és én néha fuldoklunk, tiltakozunk, röhögnek rajta. Valamelyikük visz reggel kocsival iskolába. Kész rémálom. Mire negyed óra múlva kiszállok tele az autó füsttel. A legjobb ha mindketten jönnek és a kocsi elejében csak úgy gomolyog a füst.

Ha áthívja anya vagy a nővérem valamelyik barátnőjét, akik mind szintúgy dohányoznak. Alapvetően rendesek, nem cigiznének bent, de a kedves családom így vezeti be őket a házba: "Ide tedd a cipőt. Ülj csak le a kanapéra. Mit hozzak inni? Nem gyújtasz rá?-És a gyerek?-Ő már megszokta, meg nem zavarja a füst amúgy se.-Akkor jó (És már kattan az öngyújtó.)" Néha áthívják három négy barátnőjüket is. Alig várom, hogy a nővérem elköltözzön. De akkor is. Elegem van. Elegünk van! Apának is!

12/F

2011. aug. 8. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!