Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek nem elkeserítő,...

Szerintetek nem elkeserítő, hogy mennyien dohányoznak szülő létükre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 21:25
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
52%
De igen! Nálunk senki sem dohányzik, és nem is bírjuk a füstöt.
2010. jún. 16. 21:26
 2/31 anonim válasza:
80%

Miért elkeserítő!?

Van két lányom,rögtön leszoktam ahogy megtudtam,hogy terhes vagyok,és szoptattam őket amíg tudtam.Utána vissza szoktam.Ennyi.Nem cigizem mellettük,még kint sem.Miért fáj ez Neked?

2010. jún. 16. 21:29
 3/31 anonim ***** válasza:
65%
De igen, az. Főleg, hogy kismamaként sem tudják sokan letenni. Vagyis nem is akarják, mert önzőek. Az is elkeserítő látvány, hogy szívja a cigit, a kezében meg ott a baba. És akkor csodálkozunk, hogy már alsóban kipróbálják a gyerekek, mert kíváncsiak. Persze, hiszen nekik az a természetes, hiszen a szüleik is ezt csinálják. Mielőtt bárki dohányos leszólna, mielőtt terhes lettem volna, én is letettem, nagyon nehezen, de letettem, mert a gyerekemet néztem és az egészségünket. Ennek kb 5 éve. Azóta már jutott eszembe, hogy jólesne egy szál cicgi. de inkább nem, mert szerintem simán visszaszoknék. De nem akarok rossz, egészségtelen példát mutatni a gyermekeimnek.
2010. jún. 16. 21:33
 4/31 anonim ***** válasza:
58%
Mert nem gondolsz arra, hogy a gyerekednek rossz példát mutatsz és ezzel veszélyzteted az egészségét.
2010. jún. 16. 21:33
 5/31 anonim ***** válasza:
19%
én mindet szétrugdosnám, amelyik gyerek jelenlétében cigizik és elnézi, hogy a szegény gyerek passzív dohányos legyen. az ilyen szemét szülők a saját gyereküket mérgezik!!! amúgy 32 N vagyok és 10 évig bagóztam, szóval nem alapból utálom a bagósokat, de lenézem azt a bagóst, akinek gyereke van és még érte sem képes leszokni
2010. jún. 16. 21:36
 6/31 anonim ***** válasza:
59%

na elkezdodott mar,a sok peldamutato nem dohanyzo anyuka,kezdi a szapulast a dohanyosok ellen!

csak azt nem ertem ha nem ti szivjatok akkor miert zavar?

amugy NEM elkeserito,mindenki ugy eli az eletet,ahogy akarja,az ujjunk sem egyforma nemde?!

2010. jún. 16. 21:39
 7/31 anonim válasza:
38%

Ez engem is elkeserít. Nekem a durva az volt, hogy hétvégén volt nálunk a kerületben egy rendezvény. Ott volt egy terhes kismama egy kb. másfél éves kisgyerekkel és mondanom sem kell dohányzott. Amikor újra ránéztem néhány perc múlva, már sört ivott!!!

Ennyit a felelősségteljes gyerekvállalásról! De mindenki a saját babáját veszélyezteti és sajnos mi ez ellen nem tehetünk semmit, pedig jól esne legalább jól fenéken billenteni.

2010. jún. 16. 21:40
 8/31 anonim ***** válasza:
22%
21:33-as példamutató anyuka vagyok. Persze, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, úgy veszélyezteti a saját maga és a gyereke életét, ahogy akarja. Annyi minden betegség van, ami akkor is előjöhet, ha teljesen egészségesen élünk. Csak arra egyik dohányzó szülő sem gondol, hogy ezzel tényleg árthat a gyerekének. Aztán ha évek múlva kiderül, hogy allargiás a gyerek, ami élete végéig kísérheti, vagy tanulási , viselkedési zavarai vannak, esetleg csak enyhébb idegrendszeri betegsége, arra nem is gondolnak, hogy esetleg az a dohányzásuk miatt van, mert nekik úgy a jó. De ha beteg a gyerek, akkor meg kétségbeesnek, s várják a segítséget. Ez az elekeserítő, hogy erre nem gondolnak. Amúgy tényleg mindenki azt csinál amit akar, csak ésszel kéne.....
2010. jún. 16. 21:47
 9/31 anonim válasza:
100%

Az az elkeserítő, ha mindezt zárt térben, gyerek jelenlétében teszik. Gyerekkoromban én is passzív dohányos voltam, mai napig gyűlölöm a cigifüstöt. Szüleim szerencsére az unokák kedvéért mellőzik a dohányzást, amikor velük vannak. Nem értem az én gyerekkoromban ezt miért nem tették.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy rossz példa és a gyerekek e miatt próbálják ki.

pl a nagyszüleim nem dohányoztak, de a szüleim mégis cigiznek én meg szintén nem.

A tinik azért próbálják ki, mert kíváncsiak és mert ettől felnőttnek érzik magukat.

2010. jún. 16. 21:50
 10/31 anonim ***** válasza:
17%
Engem is nagyon zavar. MÉg a szabad levegőn sem szeretem ha vki a gyerekem közelében szív. A párom hál istennek már leszokóban van és hosszas veszekedések után már csak a teraszon gyújt rá, de anyós az egész nap pöfékel napi 2 dobozzal (együtt lakunk egy házban) és bűzlik az egész ház tőle. Egyáltalán nincs tekintettel a gyerekre aki 14 hónapos, de amig terhes voltam akkor is simán cigizett mellettem. Amikor szóltam érte még ő volt felháborodva hogy mi az hogy ő nem cigizhet, mit képzelek én... na ez hosszú. Az én véleményem az hogy igenis elitélem a cigit minden formában.
2010. jún. 16. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!