Szerintetek nem elkeserítő, hogy mennyien dohányoznak szülő létükre?
"nem az én gyerekem szívja"???? Tudod az alattunk lakó 15 percenként megy ki cigizni az erkélyre én meg nem tudok szellőztetni, mert jön be a füst az ablakon. Szóval az én gyerekem és mi is szívjuk az undorító bűzt. Hozzáteszem, hogy 2 kisgyerekük van.
Hiába szóltunk nekik, le se sz...ják. Szánalmasak!
na pont erről beszéltem :)
Amíg csak ő szívja nem érdekel, de amikor már kénytelen vagyok én is, az már nagyon is zavar!
"kedves" 09:44-es!
És ő hogy jön ahhoz, hogy az én lakásomat telefüstölje???
Majd ha úgy füstöl az erkélyén, hogy nekünk nem jut belőle, akkor nem szólok egy szót sem.
Hogyha pl. kiöntenék egy vödör sz..t az erkélyemről és befolyna hozzád, akkor is azt mondanád, hogy a saját erkélyemen azt csinálok amit akarok???
sok bagós tahó pics@ nyomul itt, mi, normális, gyermekszerető és tisztelő emberek jól le lettünk pontozva.
de ha majd asztmás lesz a gyerek, ne itt vonnyogjatok, hogy mitől!!! szemét bagósok!
Kedves posztoló!
Én a helyedben, ha a szép szóra nem hallgat a bagós majom, határozotabban és csúnyábban is megkérném, illetve a páromat ráküldeném, ő keményebb nálam:)
Jó egészséget kívánok a családodnak, a füstölgő szomszég meg költse gyógyszerre a cigi árát mielőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!