Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek nem elkeserítő,...

Szerintetek nem elkeserítő, hogy mennyien dohányoznak szülő létükre?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 21:25
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Szerintem sokkal elkeserítőbb pl. a családon belüli erőszak....
2010. jún. 16. 22:47
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Az miért elkeserítő, ha valaki dohányzik? Az már az, ha a lakásban szívja a gyerek mellett. Az, hogy a szabadban mit csinál, az meg nem tartozik rád.
2010. jún. 16. 23:16
 13/31 anonim válasza:
54%
De igen az!!! Aztán meg sírnak, h ezt meg azt nem tudják megvenni a gyerekiknek!!!! Meg szép példát mutatnak, mit ne mondjak!!!! Le lehet pontozni, de én nagyon nagyon elítélem azokat akik bagóznak. Bevallom, a kisfiam születése előtt én bulis dohányos voltam, de mióta Ő megszületett egy percig sem jutott az eszembe, h rágyújtsak!!! iNkább azon a pénzen megveszem a gyermekemnek a legjobb tápszert, ruhát, cipőt, játékot,stb!!!!!!
2010. jún. 16. 23:59
 14/31 A kérdező kommentje:

"nem az én gyerekem szívja"???? Tudod az alattunk lakó 15 percenként megy ki cigizni az erkélyre én meg nem tudok szellőztetni, mert jön be a füst az ablakon. Szóval az én gyerekem és mi is szívjuk az undorító bűzt. Hozzáteszem, hogy 2 kisgyerekük van.

Hiába szóltunk nekik, le se sz...ják. Szánalmasak!

2010. jún. 17. 08:17
 15/31 A kérdező kommentje:
... látom a dohányosok vannak eddig többségben és lelkesen pontozgatnak, sebaj, minket meg boldoggá tesz, hogy ennyivel is jobb szülők vagyunk, és a gyerekünknek nem kell a büdös bőrünket, szánkat, ruhánkat szagolniuk, mert hát hiába a mosakodás, ezt nem tudod lemosni magadról :)))
2010. jún. 17. 08:33
 16/31 anonim ***** válasza:
10%
És mégis mit mondtál az alsó szomszédnak? Becsengettél, és kérdőre vontad, hogy milyen mer dohányozni? Vagy hogy milyen felelőtlen, mert van gyereke, és nem a lakásban szívja, hanem kimegy az erkélyre? Mégis hogy jössz ahhoz, hogy megmond nekik, mit csináljanak a saját erkélyükön?
2010. jún. 17. 09:44
 17/31 A kérdező kommentje:

na pont erről beszéltem :)

Amíg csak ő szívja nem érdekel, de amikor már kénytelen vagyok én is, az már nagyon is zavar!

2010. jún. 17. 10:21
 18/31 A kérdező kommentje:

"kedves" 09:44-es!

És ő hogy jön ahhoz, hogy az én lakásomat telefüstölje???

Majd ha úgy füstöl az erkélyén, hogy nekünk nem jut belőle, akkor nem szólok egy szót sem.

Hogyha pl. kiöntenék egy vödör sz..t az erkélyemről és befolyna hozzád, akkor is azt mondanád, hogy a saját erkélyemen azt csinálok amit akarok???

2010. jún. 17. 10:34
 19/31 anonim ***** válasza:
31%

sok bagós tahó pics@ nyomul itt, mi, normális, gyermekszerető és tisztelő emberek jól le lettünk pontozva.

de ha majd asztmás lesz a gyerek, ne itt vonnyogjatok, hogy mitől!!! szemét bagósok!

2010. jún. 17. 11:13
 20/31 anonim ***** válasza:
41%

Kedves posztoló!

Én a helyedben, ha a szép szóra nem hallgat a bagós majom, határozotabban és csúnyábban is megkérném, illetve a páromat ráküldeném, ő keményebb nálam:)

Jó egészséget kívánok a családodnak, a füstölgő szomszég meg költse gyógyszerre a cigi árát mielőbb!

2010. jún. 17. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!