Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan ápolónő aki...

Van itt olyan ápolónő aki leszokott a cigiről?

Figyelt kérdés
Hogyan bírta ki a munkát azzal a kis szünet nélkül ami akkor a világot jelenti? Nem volt bunkóbb a betegekkel? Sokszor próbáltam már letenni...de munkahelyen lehetetlen...a dohányosok tarthatnak 5 perc szünetet óránként a nem dohányzók nem...türelmetlenebb voltm a betegekkel is...éjszaka alig bírtam ébren maradni...a stresszről nem is beszélve...

2018. máj. 13. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Van. Lehetetlen a nyavalyát. Nem is akarod letenni.
2018. máj. 13. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk az egyik doktornő is cigizik de ha nem tud kimenni van valami izéje ami olyan mint a cigi de mégse(lehet ecigi nem értek ezekhez) abből meg talán vízgőz(?) Jön ki. Szagtalan nem zavar senkit és ő is lenyugszik. Ha tud akkor meg kimegy cigizni.
2018. máj. 13. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegyél e cigit kb 7000 Ft körül van a legolcsóbb, nekem is ilyen van (van 20-30.000 ért is de fogalmam sincs hogy az mivel tudhat többet ráadásul nagy bunko olyan mint egy mobil nem is értem miért jó az) Mégse olyan káros (ha meg nikotin mentes lötyit veszel bele még annyira sem) de még is cigizel.
2018. máj. 13. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Annyira visszataszító, gusztustalan szerintem, amikor valaki ül egy szobában , egy bármilyen helyiségben a munkahelyén és e-cigi lóg a pfájából.
2018. máj. 13. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Orvos vagyok, volt már, hogy 24 órában kimentem a többiekkel "cigizni".

Mi az, hogy csak a dohányosoknak jár szünet?

Megtekintettem a szabad eget, aztán visszamentem az ablaktalanságba (radiológia).

Tarts szünetet, de rágózz inkább. Te tudod a legjobban, hogy árt.

2018. máj. 13. 12:36
 6/7 anonim válasza:
6%
Mutass képet a puncidról
2018. máj. 13. 12:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Aktív osztály nem lehet a betegeket egyedül hagyni ...mindenki ki megy cigizni és a nem dohányzó marad bent a betegekkel...ami baromi fusztráló...ha leülök a seggemre már azonnal mondja a doki h kivel mit kell csinálni mert látja hogy "unatkozom" ...míg a többiek vígan kint pöfékelnek 10 percet...kimenni egyedül és nézni a parkolót nem "pihentető" ...az a baj hogy ha elszívok egy cigit akkor sokkal frissebben megyek be és sokkal jobban bírom a munkát is ...amikor nem cigiztem teljesen kiközösítve éreztem magam...
2018. máj. 13. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!