Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki hány év dohányzás után...

Ki hány év dohányzás után hány évesen tette le a cigit?

Figyelt kérdés
Milyen módszerrel? Meddig hiányzott?

2018. ápr. 17. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb. 20 évig dohányoztam, napi 1 dobozzal szívtam. Már régóta le akartam szokni, aztán influenzás lettem, köhögtem, rosszul voltam és nem esett jól a cigi. Na ezt használtam ki, és letettem. Olvastam, hogy 3 hét a kritikus időszak, ha ennyit kibírsz, utána már nem fog hiányozni. Ez nálam is kb. így volt, de már 1 hét után is rendesen csökkent a függőségem. 1 éve hagytam abba.

Szerintem az a legfontosabb, hogy ha belevágsz, onnantól kezdve egy fél slukkot se, annál gyorsabban kitisztul belőled és megszabadulsz a függőségtől.

2018. ápr. 17. 09:39
 2/4 anonim válasza:

7 évig dohányoztam. Terhes lettem

Kimaradt az első mensim, teszteltünk, kiderült a baba

Le is tettem azonnal

Ennek most 3.éve.:)

Azóta sem szoktam rá vissza, nem is hiányzik. :)

2018. ápr. 17. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 : èn is 20 ève dohányzom.

Akkor mèg van remèny ... :)

2018. ápr. 19. 20:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kb 10 évig szívtam csak arany Marlborot, aztán egyszer kaptam ajándékba egy karton Austin-t. Na az valami iszonyatos egy cigi, de mivel pénzt nem akartam költeni rendes cigire, így ezt voltam kénytelen szívni ami meghozta a hatását, olyan szar volt, hogy inkább nem is gyújtottam rá, leszoktam tőle. Ez már 3 éve volt.
2018. ápr. 25. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!