Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan kell cigit sodorni /...

Hogyan kell cigit sodorni / tekerni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Néztem már sok videót is, leírást, de akárhányszor próbálom meg, mindig szétesik a kezemben... Viszont meg akarom tanulni. Reménytelen a helyzet úgy érzem már 😂 valaki tud így látatlanban segíteni?

2018. ápr. 9. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Veszel egy vagy két rollos papírt (tekercses), legegyszerűbb 8-13cm-s darabokból tekerni, keresel videót, és az alapján megtanulod, gyakorlod, gyakorlod amíg nem megy... csak gyakorlással lehet... van akinek megy elsőre, van akinek sokat kell gyakorolni... fiatal füves koromban annyit sodortam, hogy a végén a pulóverem kenguruzsebében vakon tudtam jointot sodorni.
2018. ápr. 12. 07:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Na végülis hagytam ezt a módszert, de leírom aki netán olvassa és béna mint én 😀

Egy cigi hüvelyből kinyomtam a szűrőt, majd betettem a helyére egy csigát. 🐌 Az anyagot és a dohányt összekevertem,összevágtam, majd elkezdtem tölteni a hüvelybe. És tökéletesen működött 😀

2018. ápr. 20. 06:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlás nélkül semmi sem fog menni, ha ilyen hamar feladod.
2018. ápr. 20. 06:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Így van,de olyan nagy szükségem nincsen rá.
2018. ápr. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!