Az emberek miért szeretnek dohányozni? Milyen pozitív hatásait tapasztalják?
Elsősorban nem azokra gondolok, akik már rászoktak és rendszeresen csinálják. Hanem ismerek olyat, aki csak akkor szokott, ha épp stresszes napja volt, este elszív egyet. De a többi napokon egyáltalán nem.
Azt megértem hogy ha már rászokott a szervezet akkor igényli. Egyik munkatársam dohányzik, elég stresszes a munkánk. És amikor végre szünetet kapunk, akkor már látom hogy nagyon ideges, mert neki most mindenképp cigiznie kell. Alig várja már. Utána pedig lenyugszik.
Arra viszont tényleg kíváncsi vagyok, hogy miért érzi úgy valaki (aki amúgy nem dohányzik) pl. egy stresszes nap után, hogy egy cigi most mennyire jól esne neki és sokat segítene. Egyszerűen nem értem. Van valami stressz csökkentő vagy ellazító hatása? Ezek az emberek miért nem tudnak másként megbirkózni a feszültséggel? Sokaknak (pl nekem is) nincs szükségünk ilyesmire, én alszok egy jót este és minden rendben. Sajnálom ezeket az embereket hogy ilyen mérgező dologtól érzik csak jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!