Aki napi 3-4 szál cigit szív el, az erős dohányos?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 17:49
11/21 anonim válasza:
neem egy buliba kevés 5doboz el sem dobom már gyujtom a másikat szal lehetséges 4dobozzal egy nap.
este 8től reggel 5ig 5doboz cigi sok
12/21 anonim válasza:
Még anno tatám is napi 4 dobozt szívott el.
kérdező:
Nem,az nem erős dohányos.
13/21 anonim válasza:
Amúgy énis kb ennyit szívok, de nemtartom magam erős dohányosnak, viszont van mikor sokat, van mikor egyáltalán nem.mivel én tekerem a cigit, nekem egy dohány kb 1, 2 hónapig kitart.Úgy gondlom ennyit megengedhetek magamnak.most gondolj bele 540 40 gramm dohány, 50 ft egy kisalapú cp, 250 huf körül van egy csomag szűrő (125 db)
14/21 anonim válasza:
kedves kételkedő, látod, nem csak én állítom, h el lehet szívni napi 4dobozzal... de erről nem szeretnék töbet beszélni.
15/21 anonim válasza:
Nekem is volt ismerősöm aki simán elszivott napi 4-5 doboz cigit.Gyakorlatilag egyikről gyújtotta a másikat.Én is dohányzok,de számomra is megdöbbentő volt ezt látni.
16/21 anonim válasza:
Szerintem heti 3-4 szál is sok, persze a dohányosok ugyse így gondolják, de az ember akkor se füstel működik!
17/21 anonim válasza:
Hivatalosan az dohányos aki napi 5 szálat szív.
18/21 anonim válasza:
Én inkább a kérdésre válaszolnék. Napi 3-4 szálat a kocabagósok szívnak (mint én) Néha minden különösebb ok nélkül akár 2-3 napig rá sem gyújtanak. Alkalomszerűen viszont, buliban piálással egybekötve minden gond nélkül 3-4 óra alatt elszívnak egy dobozzal. Egy korsó sör per két szál cigi sebességgel. Napi egy doboznál aki többet szív rendszeresen... na az már erős dohányos.
19/21 bary79 válasza:
3-4 szál nem sok, persze az lenne a jó ha egy sem lenne! Van amikor rá sem gyújtok 1-2 napig, van amikor egy doboz elmegy egy nap.
Amúgy nekem is van ismerősöm aki napi 3-4 dobozzal szív el egy nap, egyik után gyújt a másikra, a saját szememmel láttam!
20/21 A kérdező kommentje:
12:47
pont ilyen vagyok én is, mint te
köszi a válaszokat
2010. jún. 19. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!