Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Aki napi 3-4 szál cigit szív...

Aki napi 3-4 szál cigit szív el, az erős dohányos?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 17:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem, de akkor sem egészséges!
2010. jún. 12. 17:52
 2/21 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de sajnos ha nem kontrollálja, még az lehet.
2010. jún. 12. 17:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
nem, ennyitől még nem lesz bajod, nagy valószínűséggel. de ennyi sem egészséges belőle. én nem dohányzok, csak nagyon néha, de akkor van h napi 2dobozt is elszívok. am egyik ismerősöm 50éven keresztül dohányzott, napi 3,5-4doboz, még régen szűrő nélküli cigit, aztán meg a legerősebbet, és tüdőrákot kapott, kivették fél tüdejét, áttétes lett. végül tüdőgyulladásban meghalt:( ne szokj rá a dohányzásra. hosszú, és fájdalmas betegséget tud okozni.
2010. jún. 12. 17:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
előző.gondolkozz már napi 4 doboz az akárhogy számolom 80 szál.egy nap 1440 perc van.akkor 18 percenként rá kellet volna gyújtania ha az alvást nem is számolom és azt sem hogy egy cigi kb 5 percig tart.de ha kiveszem az alvást akkor 960 perc, azaz 12 percenként rákellet volna gyújtania.tehát téged valaki nagyon átbaszott mert nem hiszem hogy van olyan ember aki 7 percenként gyújtja a következő cigit 50 éven keresztül.Csak gondolkodj logikusan mielőtt nagyon nagyokat akarnál mondani/vetíteni.
2010. jún. 12. 18:23
 5/21 anonim ***** válasza:
utsónak: én akárhogy számolok, ha 4doboz, az 4x19=76szál 76x5=380, nemtom hogy jött ki neked az az 1400perc vagy mennyi, am saját szememmel láttam, ha nem hiszed próbáld ki, am folyamat cigizett, kajálás közbe is:/
2010. jún. 12. 18:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó előttinek van igaza! 4 dobozzal lehetetlen elszívni egy nap! 1 nap 1440 perc ami azt jelenti ha az alvást nem számoljuk tényleg 12 percenként kellett volna rágyújtani ami LEHETETLEN! Téged nagyon átvertek..!
2010. jún. 12. 21:39
 7/21 anonim ***** válasza:
a kételkedőknek:a láncdohányosok azok ahogy eldobják már szívják is a következőt.nem mind,de a nagy része igen.
2010. jún. 12. 23:16
 8/21 anonim ***** válasza:
hát jo, akk ne higgyétek el, de azt ajánlom ha annyira nem hiszed, akk próbáld ki, ellehet azt szívni, meg am csak zárójelbe jegyezném meg, régen nem ilyen cigik voltak, szal nem volt rajtuk szűrő, ezért rövidebb volt, nem szívtad olyan sokáig. de mind1, aki nem hiszi járjon utána..
2010. jún. 12. 23:55
 9/21 anonim ***** válasza:
figyelj, nekem van egy kisebb cigigyűjteményem régi cigikből, és tudod nem rövidebbek voltak, hanem kisebb volt a szűrő vagy a csiga.lásd példa a fecske ciginél.régen nem volt olyan jó minőségű a szűrő, vagy lehet nem is volt ezért még a füstmérgezést, nikotinmérgezést sem zárom ki ilyen mennyiségnél.mint már fentebb említettem téged valaki nagyon átbaszott, vagy olyan naiv vagy hogy azt is elhiszed hogy a hangya beszél.
2010. jún. 13. 10:45
 10/21 A kérdező kommentje:
annyira vicces hogy akármelyik témában teszek fel akármilyen ártatlan kérdést, mindig vannak akik elkezdik egymást marni :DD
2010. jún. 13. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!