Miert hiszik azt, hogy olyan konnyu leszokni a cigirol?
#20, nem mondtam, hogy ra vagyok szokva ;)
Csak azt kerdeztem, miert hiszik, amikor mar tapasztaltam magam korul legalabb 10 emberrel, hogy nem tudtak leszokni. De valaki, aki meg ilyen konkretan szenvedest nem latott, azt hiszi, hogy ez pikk-pakkra megy.
De hogy ki melyik típus, az csak utólag derül majd ki, akkor, amikor már késő, mert nem tud átjelentkezni abba a csoportba, amelyik könnyedén leteszi!
Vagyis kivétel nélkül mindenki, aki egyáltalán csak kipróbálja a cigizést, kiteszi magát annak, hogy esetleg majd kiderül, nem sikerül letennie még akkor sem, amikor már áttétes tüdőrákja van. Ezért nem kell kipróbálni sem.
12. kommentnél jól leugattál mindenkit.
Ne hogy azt hidd hogy te olyan nagy vagy azzal mert gyerek fejjel kipróbáltad. De amúgy minek próbáltad ki, kergettek az asztal körül?
Te még nem vagy rászokva, de ha igy haladsz egy pár éven belül rászoksz keményen.
Abba lehet hagyni nagyon könnyen, csak erő kell hozzá, nagy akarat erő.
Te is ahogy divatból szivod, divatból akarod abba hagyni. Ez nem igen fog sikerülni.
Azok sose tudtak leszokni , akik megbeszélik egymás közt hogy , na majd holnaptól nem szivjuk, vagy január 1. után már nem fogok rágyújtani.
Ez általában nem sikerűl senkinek.
Pusztán csak akarat erő kell hozzá és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!