Miert hiszik azt, hogy olyan konnyu leszokni a cigirol?
"... en szeretek kiprobalni dolgokat. Akar rossz, akar nem."
Mielőtt kipróbálod a kemény drogokat, az emberölést, a bankrablást meg egyéb ilyeneket, azért érdemes lenne elgondolkodnod rajta, hogy hol legyen a határ, mik legyenek azok a dolgok, amiket még kipróbálsz, és mik azok, amiket nem, akármennyire kíváncsi is leszel rá, hogy milyen érzés lehet, hogy milyen izgalmas lehet. 16 évesen még nem késtél el ezzel (kivéve a dohányzást...).
Vannak dolgok, amiknek vannak előnyei és vannak hátrányai. Ezeknél meg kell gondolni, hogy mit nyerhetsz és mit veszíthetsz azzal, ha kipróbálod, és ennek alapján lehet eldönteni, hogy kipróbáld-e. De a dohányzásnak csak hátránya van. Ezért egyértelműen a nem kipróbálandó dolgok közé sorolódik.
"Szerintem egyebkent ha ra is szokok, az az en gondom lesz, nem a tied. Te orulj, hogy nem probaltad ki soha eletedben, es kesz."
Magyarul kussoljak? :D Majd ha akarok.
13 éves voltam, amikor meghalt az apám. Annak kapcsán halt meg fiatalon, hogy ő is kipróbálta kb. olyan idősen, mint most te vagy.
Ma senki nem érti a leírtakat?
A 11 éves takonyt azt magamra értettem, és arra reagáltam ezzel, hogy rá se kellett volna szoknom egyesek szerint, ha minden rendben van a fejemben.
11 évesen még azt se tudtam, hogy van fejem, könyörgöm.....
De mindegy, ma úgyse ért senki semmit, úgy látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!