Mennyit ártana ha heti 1 szál cigit szívnék?
Húsvét körül voltunk barátnömmel egy srácnál és nála szívtam 2 szál valami sárgadobozos cigit és elraktam 1-et, amit csak kicsit szívtunk aztán eldobtuk és azóta kicsit kívánom a cigit. Elötte még sose szívtam egyáltalán és a húsvéti alkalom óta nem is szívtam és megvagyok nélküle. De mivel tetszett ezért úgy gondoltam hogy hetente elszívnék 1 szálat csak úgy az érzés kedvéért..
Mennyit ártana ha ezt így csinálnám?
Ha esetleg valaki tudja milyen tipusú cigi lehetett az a világos sárga dobozos akkor az is érdekelne, hogy ne vegyek véletlen erösebbet...
Utolsó elötti: Most ismétlem el harmadszorra, hogy én egy szóval nem említettem, hogy nem tudom megállni. Látom képtelenek vagytok felfogni...
Utolsó: szerintem te vagy a hülye segg, hogy csak beszólogatni vagy képes mióta megláttad a kérdést.
Senki se kért meg hogy reflektálj :)
Amúgy haragszok :)
Örülök a válaszodnak :)
Én is így gondolom, hogy képes lennék tartani így mint az egyik barátnöd, önkontrollom van így nem lenne túl nehéz.
Egyébként a narancs pall mall ki van már zárva, mivel citromsárga volt a doboz és csak felül sárga, alul fehér :/
Jó én fel adtam a harcot (13:20 vagyok)
A cigi amire gondolsz szerintem sárga Multifilter vagy esetleg sárga Bond.
A cigi márkája miért nem akkor érdekelt mikor szívtad? Ott van rajta a szálon:D Így most már nehéz lenne megmondani, de annyi biztos h ha világos sárga volt akkor gyenge cigit szívtál! Amugy meg csak a szemed kívánja... ha nem vagy függő nem is tudhatod milyen az mikor az ember KÍVÁNJA!!!
Na megyek rágyújtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!