Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez így lehetséges? Nem lesz...

Ez így lehetséges? Nem lesz tőle súlyosabb bajom mintha sima cigit szívnék?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az hogy kitaláltam hogy mivan akkor ha színes vágolapokat beáztatok édes szirupba mondjuk málna szörpbe vagy lekvárba, hagyom h beivódjon majd a dohányt is beáztatom és így csinálok cigit valamint díszes füstszűrőt hozzá. Vagy bármi ilyesfajta módja van-e saját készítésű édes, finom és szép cigiket csinálni. És a kérdés lényege hogy ez így károsabb-e mintha sima bolti cigit veszek vagy lehet-e tőle más maradandó bajom.
2010. jan. 4. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem káros, mivel a papírt ugyanúgy elszívod ami nem egészséges...

Én "kiskoromban" színes újságpapírt tekertem körbe, celluxxal leragasztottam, a végébe papírzsebkendőt tettem füstszűrőnek, dohány helyett pedig fűszereket szórtam bele( pl. majoránna). Na az sem volt egészséges :)

28/L

2010. jan. 5. 00:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Azzigen :D ..de elvégre ha simán cigizek a papírt akkoris elszívom.. vagy nem?.. mármint az azért mégse olyan papír.. várjunk ésha rendes cigipapírt aáztatnék be? :D most viccen kívül én nagyon beleéltem magam hogy ezt megcsinálom. Amúgy még a kérdéshez tartozik az is hogy a dohány minőségén vagy nikotin tartalma merőben megváltozik?
2010. jan. 5. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
szio,enis dohanyzom, magam csinalom a cigimet,sima papirbol,de komolyan a te otleted baromi modon tetszik,Ez iszonyatosan jo,Te egy zseni vagy,vagyis feltalalo!:-D basszus,ha ilyet elkezdenel gyartani, par dobozzal es elvinned,pl pall mall gyarba akkor lehet,hogy sikert aratnal,de ez most viccen kivul!!!!persze ugy kellene,hogy valami szinezovel csinalni a rendes cigipapirokat,de lehet,hogy ezt a cigi gyarnak kellene megirnod,vagy elmonadod,es ok tudnank ilyen cigiket kifejleszteni,es akkor dolne a penz:-D 21/L pusz
2010. jan. 7. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezzel komolyan gazdag lehetsz.:D De szerintem semmi más bajod nem lesz mint a rendes cigitől. És így(elméletileg)Ízes is lenne szép is.Ember te..te..hihetetlen vagy.Ha télleg felmész a Pall Mall-hoz-hoolnap gazdag ember leszel.
2010. jan. 7. 21:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív kommenteket :) mondjuk logikusnak tűnt hogyha amúgy is ég a papír akkoris káros gondoltam feldobom kicsit :D tényleg köszi amőgy ha gondoljátok majd valahogy eljuttatok hozátok kész darabokat csakúgy ^^ ..tényleg köszii :)
2010. jan. 7. 23:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez lesz az új trend. :D
2010. jan. 9. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem a BAT nem lesz vevő az ötletedre, de tényleg kreatív vagy :-)
2010. febr. 4. 23:11
 8/8 A kérdező kommentje:
BAT? :)
2010. febr. 5. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!