Mennyit segítene, ha kevesebbet szívnék?
Ilyen hülye kérdést!
Ha kibírnád, akkor mért nem csak annyit szívsz???
Mondjuk akkor nem 50 éves korodban halsz bele, hanem csak 70. (Ez csak egy példa volt.)
Szerintem ha átállsz 4 szállra meg fogod szokni, és egy idő után már nem lesznek tünetek, így akár le is tudnál szokni.
Mind1 10 szálnál 4 is kevesebb, biztos, hogy kevésbé egézségkárosító.
hát első válaszoló nagy hülyeséget írt a halállal kapcsolatban.:S
Mamámnak sajnos volt mellrákja. egyik nap beszélgetett a főorvossal, aki azt mondta neki, hogy a tüdőrákot nem feltétlen CSAK a cigi okozza, és nem jelenti azt, hogy ha valaki cigizik, akkor tüdőrákos is lesz, és abban fog meghalni!
Szóval azt mondta, hogy akkora de akkora baromság, hogy ha valaki tüdőrákos, azt rögtön a cigihez kötik, és hogy az miatt van. ez nem igaz!
Próbálkozz a 4 szállal, egy idő után lehet, hogy elég is lesz annyi, vagy még kevesebb!
22L
nem lesz 60%-kal "egészségesebb", ha napi 1-et szívna, az is már elég káros, de a 4 feltétlen jobb.
én folyamatosan csökkentettem az adagom, és ha nagyon kellett, ak rágyújtottam, soha nem kapartam a falat emiatt.
most tartok napi 2-3 szálnál, persze nem könnyű, de a lényeg, h nincsenek elvonási tüneteim. ami nagyon sokat tud dobni az adagcsökkentésben, h megajándékozod magad vmivel ha egy bizonyos mennyiséget szívsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!