Mennyit ártana ha heti 1 szál cigit szívnék?
Húsvét körül voltunk barátnömmel egy srácnál és nála szívtam 2 szál valami sárgadobozos cigit és elraktam 1-et, amit csak kicsit szívtunk aztán eldobtuk és azóta kicsit kívánom a cigit. Elötte még sose szívtam egyáltalán és a húsvéti alkalom óta nem is szívtam és megvagyok nélküle. De mivel tetszett ezért úgy gondoltam hogy hetente elszívnék 1 szálat csak úgy az érzés kedvéért..
Mennyit ártana ha ezt így csinálnám?
Ha esetleg valaki tudja milyen tipusú cigi lehetett az a világos sárga dobozos akkor az is érdekelne, hogy ne vegyek véletlen erösebbet...
Egyszer azt írod, hogy kívánod, utána meg hogy megvagy nélüle.Így szokott kezdődni...biztos akarod te ezt?
Most kell megájt parancsolni magadnak, nem egy doboz cigivel a zsebedben.Úgy már nehezebb.
Bár, a te életet, te tudod....
Hát nemtudom te mennyire értesz hozzá... szóval várok még más véleményt is :D
Egyébként az tényleg érdekelne hogy milyen fajta lehetett az a cigi..
Második: Lehet hogy rosszul fogalmaztam, úgy értettem hogy nem volt rossz amikor szívtam de mivel azóta nem volt nálam 1 szál se így is megvoltam nélküle.
Amúgy van önuralmam ha kell szóval nem lenne gond
Heti egy cigi, még nem a világ, de könnyen ott találod magad, hogy napi 1 doboz. És nem is kell sokat várni addig.
Ha tetszik, csináld! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!