Fiúk ha ti dohányoztok és a barátnőtok is az zavar titeket?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 09:58
1/6 anonim válasza:
Én nem vagyok dohányos, de hol itt a logika?
Ha valaki dohányzik, miért zavarná,ha a másik is csinálja? Hiszen ő is szeereti.
2/6 anonim válasza:
Nem sőt én örülökis neki mert így nincs vita a dologból még csók esetén sem zavarja egyikünket sem az íze szaga a másikon. Nápunk például barátnőm kb dupla annyit cigizik mint én egyáltalán nem zavar sőt néha ha olyan kedve van és kettesben vagyunk rájátszik direkt kihívóan fújja a füstöt (azt mindketten tudjuk hogy egészégtelen de ha nem szívnánk se élnénk örökké és abban konszenzus van köztünk hogy magatehetetlen nyugdíjas évekre egyikünk se vágyik mindenki annyit cigizik amennyi neki jól esik.)
3/6 anonim válasza:
#2: Ugye azt vágod,hogy ha valaki tényleg egészséges életmódot folytat, akkor akkor nem lesz magatehetetlen nyugdíjas belőle, ellentétben a dohányosokkal? Ha a kívül álló okokat nem nézzük...
Ez csak egy gyenge kifogás azoktól, akik nem akarnak/nem képesek leszokni.
Nem ítélem el a dohányosokat, de ezt a fajta hozzáállást igen.
4/6 anonim válasza:
#3 Ez elég relatív hogy kinek mia jó élet. Lehet hogy nekem jobb 70 évig élni úgy hogy közben cigizem/cigizünk még ha emiatt is fogunk meghalni vagy nem ki tudja előre. Lehet hogy másnak meg fontosabb hogy 100 évig élhessen. Ez egyénfüggő.
5/6 anonim válasza:
Engem zavar ha dohányzik a baratnom, Nem kizáró ok hogy ne ismerkednek dohányzó lánnyal de mindenkepp minusz pont nállam, szerintem nagyon nem szep ha cigizik egy lany
Bar azt hozzátenném hogy en cigizek de megis zavar,, 😀
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, engem valamiért nagyon beindít egy dohányzó nő látványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!