Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Zavar ha a párod füstöl aki...

Zavar ha a párod füstöl aki ráadásul nő és napi 10-15 szálat is elszív? Ugye, hogy gáz?

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Számomra minden cigizés gáz, de ha úgy párosodtam, hogy a másik cigizik, akkor vagy ezzel együtt szeretem, vagy csak tettetem magam.
2015. aug. 10. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a másik fél nem dohányzik, akkor igen. Ha mindketten, akkor nem. És egyébként nem hiszem, hogy különbséget kéne tenni nők és férfiak között.
2015. aug. 10. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez elég sok.
2015. aug. 10. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

ha a kapcsolatotok alatt szokott rá,akkor jogos a felvetés.de ha már így ismerted meg és jöttél össze vele akkor ne kezd el baszogatni.

engem nem zavar,hogy a párom cigizik.engem nem érdekel a cigi és sose költenék ilyesmire.nyilván féltem az egészséget,de ennek tudatában jöttem össze vele,már az első beszélgetésünkkor megkérdezte,hogy zavar -e,hogyha cigizik.

2015. aug. 10. 10:59
 5/5 anonim válasza:
nő vagyok, és csak akkor szívok el 10-15 szál cigit, ha mondjuk bulizni megyünk vagy este sokáig iszogatunk barátokkal, amúgy napi 2-3 szálat szívok el, vagy még annyit sem. Az én páromat nem zavarja, bár azt hozzá kell tenni, hogy ő is dohányzik, szép is lenne ha őt zavarná. Na meg szerintem nem kéne különbséget tenni férfi és nő között.
2015. aug. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!