Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány szálat egy nap?

Hány szálat egy nap?

Figyelt kérdés
Tudom, elég rossz dolog állapotosan dohányozni, de nem hiszem, hogy én lennék az első. Akik már cigiztek terhesen, hány szálat szívtak el egy nap? Babavárás előtt mennyit? Kérem ne kommenteljenek azok, akik csak a negatív hozzászólásokkal tudnának "tanácsot" adni, köszönöm.

2015. júl. 14. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Eddig akit ismertem, az inkább letette a cigit, ameddig várandós volt, azt mondták, nem volt annyira nehéz, főleg, ha a babára gondoltak.

Szerintem te is megpróbálhatnád, hátha sikerül. :) Ha mégsem, esetleg megkérdezhetnéd az orvosod, hiszen mégiscsak ő tud igazán jó tanácsot adni. :) (Bár nagy valószínűséggel ő is azt fogja mondani, hogy addig próbálj meg lemondani a dohányzásról.)

2015. júl. 14. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Igaz, köszönöm, megpróbálom :)
2015. júl. 14. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szegény baba (magzat)... Mégcsak tenni sem tud ellene, de a levét majd ő issza.
2015. júl. 17. 09:46
 4/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én nem tudtam a két terhességem alatt letenni a cigarettát, az elsőnél a 24. hétig napi 10-15 szálat is elszívtam, aztán megláttam a 4D ultrahangon a babámat, attól a naptól csak akkor gyújtottam rá, ha már nagyon nem bírtam tovább. A második terhességem alatt napi 3-7 szál között szívtam el, azt fogadtam meg magamnak, hogy a 7 szálat semmiképp sem léphetem túl. Nehezen, de így végigcsináltam. A szoptatások alatt érdekes módon sokkal jobban bírtam, csak a reggeli kávémhoz gyújtottam rá. Mindkét gyerekemet 1 éves koráig szoptattam. Még mielőtt jönnének a hurrogók, leírom, hogy egészséges, az átlagnál nagyobb babáim voltak, születésük után is szépen fejlődtek, nem allergiásak semmire, szóval napi néhány szál cigitől senki sem fog torz gyereket szülni. Természetesen nem buzdítok senkit a babavárás alatti dohányzásra, aki csak tudja, az tegye le!!!
2015. júl. 17. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm szépen soraid. :)
2015. júl. 18. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Igazából egyet sem. A gyereknek nem ugyanaz az érzés, mint neked a leszívott füst, és a nikotin.

Akit én ismertem, mind összeszorított foggal, de letette a cigit a várandósság alatt. Volt, aki vissza se szokott eddig, de a többiek visszaálltak a szülés után. Akkor már a gyereknek nem ártanak, csak maguknak.

2015. júl. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!