14 évesen 0-ás E-cigi?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 14/F. Mostanában elkezdtem szívni, még nem függő szinten. 0-ás E-cigi káros a szervezetre? ( Tudom, jönnek a NE DOHÁNYOZZ, stb. Arra kérlek, olyan válaszoljon, akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. )2017. máj. 7. 17:43
11/15 anonim válasza:
Ha mindenki dohányzik körülötted akkor majdnem,hogy 100% esély van,rá,hogy te is szívjad,csak idő kérdése.Nálatok sajnos ez a normális.
Jó úton haladsz a dohányzás felé.
12/15 anonim válasza:
Azt hogy mennyire káros nem lehet megmondani.. Pontosan nem tudni. Az tény h mérföldekkel jobb mintha cigiznél,pláne,hogy nikotinmentes. Nagy bajod nem lesz tőle bár én még mindig azt gondolom,hogy 14 évesen még nem kéne,mert rendesen fejlődés alatt vagy,most kamaszodsz. Egyébként azt,hogy megnyugtat csak beképzeled magadnak,hisz nincs benne nikotin igy semmi nyugtató hatása nincs,csak te érzed úgy.
13/15 Trevor. válasza:
Nincs elég kutatás, ami bizonyítaná, hogy káros-e és ha igen, akkor hogyan és mennyire az e-cigi. A rendes dohányzásnál sokkal egészségesebb, mivel égéstermék hiányában nem keletkezik kátrány, szén-monixid és a többi párezer káros anyag. Na meg ugye a nikotin is kihagyható. 0-ás liquidtől nem leszel függő. Én is szoktam e-cigit szívni, pedig nem dohányzom, sosem dohányoztam. Csak az íze miatt szeretem, meg jó nézni a fehér gőzt, ahogy kifújom. Hogy te minek akarod szívni, az számomra rejtély.
14/15 anonim válasza:
Helló! Engem az érdekelne hogy 14 évesen hogy sikerült megvennéd :D Én is tervezem hogy megveszem, ám még nem tudom hogy milyen oldalról rendeljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!