Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 14 évesen 0-ás E-cigi?

14 évesen 0-ás E-cigi?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 14/F. Mostanában elkezdtem szívni, még nem függő szinten. 0-ás E-cigi káros a szervezetre? ( Tudom, jönnek a NE DOHÁNYOZZ, stb. Arra kérlek, olyan válaszoljon, akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. )
2017. máj. 7. 17:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tehát csak 0-s liquiddel szívtad?
2017. máj. 7. 17:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen az, pláne egy fejlődő szervezetre.
2017. máj. 7. 17:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen, és azt szeretném kérdezni, hogy az mennyire káros? Azt hallottam, abba nincsen nikotin.
2017. máj. 7. 17:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen benne nikotin.Éppen ezért való annak,aki leszokófélben van.

Te miért szívod/szívnád?Csak a pénzt viszi.Ennyi erővel rágózhatsz is.

2017. máj. 7. 17:57
 5/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg családi problémám van, és megnyugtat amikor elkezdem szívni
2017. máj. 7. 17:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs benne nikotin,akkor elárulnád,hogy mi a megnyugtató benne?Nincs biológiai hatással a szervezetre.
2017. máj. 7. 18:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Az e cigarettát a dohányosoknak találták ki, hogy a leszokni nem tudók, egy kevésbé káros módon elégítsék ki a függőségüket. Neked viszont nincs rá szükséged. Keress valami más hobbit. Hogy az e cigaretta mennyire káros, arra nem fogsz se itt, se máshol egyértelmű választ kapni.
2017. máj. 7. 18:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez is káros. Párát szívsz le a tüdődbe. Szerinted jót tesz neki?
2017. máj. 7. 18:05
 9/15 Lipton. ***** válasza:
40%

Minden káros, ami nem friss hegyi levegő!

De ha kimész az utcára, károsabb anyagokat lélegzel be, mintha egy 0-ás liquidet szívnál...

Nagy kárt nem tehet benned, de én kiskorúaknál mindig ellenzem ezt a dolgot, főleg a dohány alapú cigarettákat, mikor ilyet látok, elkap a hányinger. :)

2017. máj. 7. 18:17
 10/15 A kérdező kommentje:
A dohány alapú cigarettákat ellenzem én is, bár rengeteg osztálytársam, még szivart is szív, 14 évesen. Amúgy szülőm, illetve 2 bátyám, akik velünk élnek is cigiznek. ( Rendes cigit szívnak )
2017. máj. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!