Hogyan álljak le? Ha tudsz akk. segíts!
3éves lány vagyok.
Teljesen Depressziós.Utálok élni.Egy olyan 2 hete rászoktam a Drogra.
De olyan csoáds érzés,hogy nem brom abba hagyni.
A szüleim nem tudnak erről.Csak a barátaim.Ők azt mondják,hogy ne csinál!!.De ha egy nap nem jut be a szervezetembe akkor rögtön azon jár az eszem,hogy hogyan öljem meg magad.:S
Nem akarok ilyen lenni.
Hogyan szokjak le?
Márpróbáltam de könyörögtem a drogrét.A haverok meg ideadták.
3?
amúgy meg szólj a szüleidnek h drogozol és vigyenek elvonóra !! még ma mond el nekik!!
véletlenül nem 13?
Hát ilyen esetben tényleg elvonó kéne, vagy akaraterő, hagyd abba és mond meg barátaidnak, hogy ne adják oda, vagy aludd át a napot, pihenj egyet első pár nap után, valószínű, hogy könnyebb lesz.
muszáj leállnod azonnal. különben elveszel! Egyedül ez nem megy. Menj el hamar a legközelebbi drogambulanciára, kérj segítséget!Kísérjen el egy barátod!
Hívható vonal(éjjel-nappal, ingyenesen)
Drog Stop 06 (80) 505-678
Drogambulancia Debrecen 06 (80) 505-088
Drogambulancia (a megye területéről) Pécs 06 (80) 332-600
Drog Krízis Telefon Pécs 06 (80) 200-430
Alkohol- és drog stop telefonos tanácsadás Székesfehérvár 06 (22) 340-062
Ingyenesen éjjel-nappal hívható lelki elsősegély telefonszolgálatok
Krízisügyelet 06 (80) 505-003
Kék Vonal 06 (80) 505-000
Diákdrót 06 (80) 505-002
ÉLET Lelki Esősegély Budapest 06 (80) 505-525
„Segítő Kéz” Debrecen 06 (80) 505-510 S.O.S.
Győr 06 (80) 505-507
Lelkisegély Miskolc 06 (80) 505-515
„Bizalom” Szolnok 06 (80) 505-501
Na akkor hány éves vagy ? bagy már megint belötted magad ? azért nem válaszolsz 3 évesen ?
Na figyusz, kérd azt a barátodat aki nem fogja oda lökni a drogpot, hanem ellenzi, kérd a segitségét, minél hamarabb, mert elvágod az életed, gondolom, nem szeretsz csuzdázni !! Pedig már az elején vagy, ha nem lépsz lecsuszol, onnan meg visszajönni nagyon nehéz !!!
Menj drog ambulanciára !! Vannak ingyenes számok, mondjuk kérdés itt az HOGY TE MIT akarsz!!
Légy erös ebböl nem jössz ki jol, csináld hogy jo legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!