Cigizel? Mit tudsz felhozni ellene, illetve mellette?
Voltam napi 2 dobozos dohányos is és voltam évekig füstmentes is. Most ha olyan hangulatom van, akkor cigizek és ez független nálam társaságtól, helytől, állapottól, italtól.
kb: 1 hónap/5 szál
38F
Én soha nem cigiztem, egyszer próbáltam ki 15évesen elég is volt - pedig nem az a fajta vagyok, aki befullad tőle :)
A hülye párom viszont tavaly szokott le róla, mondhatom elég nagy unszolás kellett hozzá.
15 éves kora óta cigizett, "mert jól esett neki" (persze szerintem csak a haverjai miatt).
Ne hitte el, hogy a cigi miatt volt olyan kezelhetetlen az amúgy is durva asztmája.
Majd 2 hónappal leszokás után meglátogattuk a tüdőgondozót, ahol közölték hogy allergiás a füstre, még a dohányzóhelyek közeléből is kitiltották...
Azóta hallgat rám, és napi 2-3 alkalom helyett, havonta ha egyszer fullad :)
nem dohányzom, anno kíváncsiságból én kipróbáltam, de nem "ízlett". nem is tudom elképzelni se magamról, hogy még fizessek is (nem is keveset) az egészségem veszélyeztetéséért. amúgy a kultúrált dohányosokkal nincs bajom, de nem szeretem, ha rámfújják a füstöt. a párválasztásban nem ez a fő szempontom, de inkább ne dohányozzon.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!