Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért szólják le a herbálosokat?

Mért szólják le a herbálosokat?

Figyelt kérdés
Mer nekem is mondják ,hogy meg lehet benn halni de hát vannak ennél veszélyesebb anyagok is.Meg hogy patkány méreg mikor semmi köze nincs a patkányméreghez.Legalábbis ami a rendes porból van és nem ilyen cigányok által össze szennyezett izé. Ráadásul pont ,hogy feldob engem és nem rosszulgatok kb ugyan az a hatása mint a fűnek.Pedig amit én szívok ugyan úgy 1000ft/g tart 1 óráig simán nem értem mi ezzel a gond :D 4 éve csinálom semmi bajom nem lett tőle annyi hogy kicsit lefogytam :D

2017. febr. 18. 13:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mér sírnom kéne ? :D
2017. febr. 21. 18:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek az emberiségben. Hiszem, hogy te nem egy herbálos idióta vagy, hanem egy magas pozícióban levő tanult 5 diplomás ember, aki gondolta egy kicsit megbolygatja a gyakori világát.

Bár tény, hogy olyan hűen sikerült ábrázolni a szerepet, hogy rendesen is válaszolok.

A herbálosokat nem szereti a társadalom, ha:

-Széthányják a belüket, majdnem meghalnak és kórházba kerülnek.

-"Megkészülnek"

-Vagy ha azzal pattognak, hogy milyen jó dolog.

Ez nem egy nutella, vagy csirkepaprikás, ami mindig ugyanúgy készül otthon.

Előállítják a szintetikus szereket kínai laborokban, majd hajón átküldetik Európába, és terjeng a változó kémiai komponensű herbál. Az, hogy még nem történt semmi komolyabb dolog, az nem azt jelenti, hogy kegyes hozzád a herbálkirálynő, és nem lesz soha semmi bajod.

Mázlid volt.

Azt az embert pedig pláne nem szólják le, aki nem vágja maga alatt a fát, és nem csak a szerencsére bízza magát.

kettőspontdé

2017. febr. 21. 18:57
 23/28 anonim ***** válasza:
10-20 év mulva már nem él
2017. febr. 24. 18:19
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
De bazm eg, hát ne csináld már! Azt írod, hogy kb ugyanazt adja mint a fű, akkor a faszeért nem füvezel? A herbáltól elpusztul a szervezeted, mert valami kínai zuglaborban fehér porokat kevernek össze, és abból csinálják a "jévéhát", ami semmi esetre sem normális, bármit beletehetnek. Te meg elszívod, megdöglesz, utána rögtön nem lesz olyan tréfás. A fűről tudod, hogy fű, nem hívják rád az utcán a mentőt, és anyádék sem fognak pironkodni a temetéseden, mikor a rokonok kérdezősködnek.
2017. febr. 24. 18:52
 25/28 anonim válasza:
70%
Nekem semmi bajom nincs velük :)
2017. febr. 27. 00:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha valaki tud itt a fővárosban,írjon már rám.
2017. jún. 18. 06:49
 27/28 anonim válasza:

Irok neked példákat. Keresgess utánnuk. Ezeket a mérgeket szívod el..

AB-Fubinaca,AB-Chminaca,5F_AMB,AM2201....

És csak pár hatóanyag a teljesség igénye nélkül..

2017. júl. 19. 10:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Csak a társadalom allja használ ilyen sz4rt. Rá se tudtam volna soha nézni ilyen sz4rokra hiába próbáltam végig kb az összes normális hagyományos drogot. Egy party/light droghasználóval nincs baj, de ki a aki a legallja retekkel napi szinten mérgezi magát azzal van baj bőven. Ha kívülről látnád magad rájönnél.
2023. dec. 10. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!