Mit csináljak? Szóljak a NÉBIH-nek?
Figyelt kérdés
Van a közelben egy hamburgeres, aki nagyon finom isteni hamburgereket és hasonlókat készít. Viszont akárhányszor ott eszem mindig rám jön a hasmenés, pedig egyetlen összetevőre sem vagyok allergiás. Persze mindig megfogadom hogy "Én soha többé nem eszem ott" viszont annyira finom hogy nem lehet abbahagyni az ott evést.Szóval mit tegyek?2016. szept. 20. 22:55
1/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod bejelenteni (én ezt tenném), de a legbiztosabb, hogy amikor eszel belőle, elrakod egy részét a hűtőbe, és ha ismét hasmenésed lesz tőle, felhívod a nébih-et. Így van ételmintájuk, tőled tudnak venni székletmintát és ki tudnak slattyogni a hambishoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!