Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért szólják le a herbálosokat?

Mért szólják le a herbálosokat?

Figyelt kérdés
Mer nekem is mondják ,hogy meg lehet benn halni de hát vannak ennél veszélyesebb anyagok is.Meg hogy patkány méreg mikor semmi köze nincs a patkányméreghez.Legalábbis ami a rendes porból van és nem ilyen cigányok által össze szennyezett izé. Ráadásul pont ,hogy feldob engem és nem rosszulgatok kb ugyan az a hatása mint a fűnek.Pedig amit én szívok ugyan úgy 1000ft/g tart 1 óráig simán nem értem mi ezzel a gond :D 4 éve csinálom semmi bajom nem lett tőle annyi hogy kicsit lefogytam :D

2017. febr. 18. 13:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

A hernyósok is ezt gondolják a hernyóról, mégis meghalnak.

Egyébként nem ítélek el senkit, nekem is vannak herbálos haverjaim, de az igényesebb embnerek inkább füveznek.

2017. febr. 18. 13:55
 2/28 Molyember ***** válasza:
100%
Talán mert a herbál a mai kor szipuzása. Csak a legcsóróbb, legigénytelenebb drogosok szívják, akiknek minden mindegy. Ha legalább lenne valami halvány elképzelésed, hogy milyen vegyületet veszel herbál néven, annak mi a hatásmechanizmusa, hol és hogyan bomlik le, hogyan és milyen mértékben ürül ki, akkor talán csak annyit gondolnék rólad, hogy nagyon szegény vagy, piára sincs pénzed. De ez így maga a megtestesült ostobaság. Ha van putris kábszer, akkor a herbál az.
2017. febr. 18. 14:10
 3/28 A kérdező kommentje:
De ha minden nap el akarok tolni 1g-t akkor a fű az elég drága :D Minek költsek 2500-at naponta mikor majdnem ugyan az a fless megvan egy ezresből is és még több cigi is kijön :D
2017. febr. 18. 14:12
 4/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szegény se putris nekem egyszerűen a herbál hatása jön be legjobban azért azt szívom :D
2017. febr. 18. 14:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
A herbál a könnyű drogok kannás bora :D Amúgy minden fajta drogost leszólnak, beleértve az alkoholistákat, gyógyszerfüggőket, füveseket stb. mindig is leszólták őket, mert társadalmilag nem elfogadott, hogy valaki tudatmódosító szerekkel éljen, pláne olyannal, amiről azt sem lehet tudni, hogy mi, és milyen hatása van. Ha azt akarod, hogy ne szóljanak le akkor tedd le azt a szart, arra meg nincs semmi szükséged, hogy minden nap bekészülj, mert előbb vagy utóbb egy roncs leszel.
2017. febr. 18. 14:26
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt a hoszu tavu hatasokkal van gond. Lehet, hogy most meg semmi bajod, de majd 10-20 ev mulva mar lehet, hogy lesz.
2017. febr. 18. 14:40
 7/28 Molyember ***** válasza:
100%
Talán azért költs többet kábszerre (ha már hulladék az életed), mert tudod, hogy a fű az fű. Nem ijesztő, hogy nem tudod, mit szívsz el?
2017. febr. 18. 17:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát barátom,ha te 4 éve napi szinten szívod,akkor már biztos lerakódott egy csomó rákkeltő méreg a tüdődben,ami idő kérdése,hogy mikor okoz konkrét tüneteket. Ráadásul a tippes tekkert cigik semmit nem szűrnek meg,ezért is károsabb amit füvezés,herbálozás címszó alatt csinálnak.
2017. febr. 18. 20:04
 9/28 Molyember ***** válasza:
100%
Már a neve is érdekes: mi a bánatért hívnak herbálnak egy kristályos valamit? A kérdező jó példája a buta drogosnak: fogalma sincs, mit vesz, de olcsó, biztosan jó. Tulajdonképpen minden leírt mondata válasz a kérdésére.
2017. febr. 18. 23:41
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak okitani mert megtették előttem, de muszáj. A herbál egy káros drog, amit tök mind1 hogy csavarlazitó spray-el fújnak le vagy por alakban csinálják meg a lényegen nem változtat: sz*r. Rákkeltő, mesterséges. Gondold már el, olyan dolgot szivsz amit a csavarra szoktak kenni vagy méregként használnak rovarokhoz. A fű legalább természetes növény és tudod hogy nem döglesz meg tőle. Azért szólnak le mert alpári vagy és buta. Majd a spermádba is benne lesz a sz*rod és majd a gyereked fogyatékos lesz vagy más baja csodálkozol hogy de miért? Hát ezért. A normális embernek is benne van már a pakliban emiatt a torzult világ miatt hát te még megszórod pár lapát sz*rral és tökéletes lesz. Hagyd abba. Azt már nem irom amig nem késő mert már igy is az.
2017. febr. 19. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!