Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mért szólják le a herbálosokat?

Mért szólják le a herbálosokat?

Figyelt kérdés
Mer nekem is mondják ,hogy meg lehet benn halni de hát vannak ennél veszélyesebb anyagok is.Meg hogy patkány méreg mikor semmi köze nincs a patkányméreghez.Legalábbis ami a rendes porból van és nem ilyen cigányok által össze szennyezett izé. Ráadásul pont ,hogy feldob engem és nem rosszulgatok kb ugyan az a hatása mint a fűnek.Pedig amit én szívok ugyan úgy 1000ft/g tart 1 óráig simán nem értem mi ezzel a gond :D 4 éve csinálom semmi bajom nem lett tőle annyi hogy kicsit lefogytam :D

2017. febr. 18. 13:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Értem én ,hogy káros de káros a cigi is a pia is vannak egészségtelen ételek stb.. Annyi minden mással roncsolja magát az ember akkor mért gond ha tépek ? ráadásul alkoholt nem fogyasztok csak ezt :D
2017. febr. 19. 14:29
 12/28 Molyember ***** válasza:
92%
Nekem nem gond. Tépj csak, te bajod. Azt kérdezted, miért szólják le a herbálosokat, erre válaszoltam: olcsó szemetet szívtok, ráadásul fogalmatok sincs, hogy mi az. Még rosszabb, hogy nem is érdekel, ebből pedig az következik, hogy butábbak is vagytok az átlagos drogosnál. Mondom, a modern kor hígítója.
2017. febr. 19. 16:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Értem én ,hogy káros"

Ó dehogy érted te,mivel közvetlenül még nem érzel semmi tünetet,magadban úgy könyveled ezt el,mint ami jó jó káros,de úgyse lesz bajom..

"de káros a cigi is a pia is vannak egészségtelen ételek stb.."

Ez egy jellemző logikai bukfenc,vannak más egészségtelen dolgok, és..? És mi? Akkor ezzel most nem is annyira ártasz magadnak? Ennyi erővel szívjál alufóliát és büszkén hirdesd,hogy vannak más egészségtelen dolgok is..

" Annyi minden mással roncsolja magát az ember akkor mért gond ha tépek ?"

Nekem nem gond

" ráadásul alkoholt nem fogyasztok csak ezt :D"

Hát így már tényleg más,komolyan,most hogy ezzel tisztában vagyunk..Annyira gyenge,de annyira.

2017. febr. 19. 18:50
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
szívjál csak tovább, érted nem kár...
2017. febr. 19. 19:39
 15/28 anonim válasza:
100%

Rendes por..

Jvh,amp,evo

Régebben ezekből csinálták az ütős biot.

Listára került,betiltották.

Ezért nem használnak manapság ilyeneket arra a sz#rra.

8 hónapig majdnem minden nap toltam.

Ja elég f#sza volt amugy haverokkal meg minden,de tényleg egy fos!

Volt hogy besokaltam,azthittem meghalok.

Dehát ez ilyen

Volt hogy dohányt kaptunk,felni tisztittóval és csavar lazittóval.

Amikor a városba elkaptak valakit,terjedt a hír,és amit éppen a díller árult,másnap már más volt nála,ami legális.

A rendörök járkáltak a ház körül

Többször elkapták,házkutatás meg minden.Milett az eredménye?

Pénzbírság mer nem volt illegális a cuccban lévő dolgok.

Igazuk van az elöttem szólóknak,tipped nincs mit szívsz,úgy gondolod jó móka..

Jó picit az,de tényleg inkább szivjál rendes füvet!!

Lehet a következő cigibe belehalsz,hiába 4 éve szívod..

Meg mer a rendes fű drága..

Naés?

Vagy rendesen vagy sehogy.

Viszont..

Volt egy haverom,ő is herbálozott,ő tette le utoljára a kis "csapatbol"

Mert amikor már mi rendeset szívtunk,ő mondta h nem állt be tőle.

Ja

Mer az a putri vagy 10x nagyobb flashet ad.

(És ezt tapasztalatból írom,volt hogy egy másik dimenzióba éreztem magam,pedig 4 en szívtunk egy akkora cigit,hogy fejenként kb másfél slukk jutott.

Igaz,elég f#sza volt..:D)

Szóval,ha esetleg áttérnél a putrirol minőségre,akkor 1 hét szünetet azér tartsál ha úgyvan.

Ne b#zd magad tönkre mégjobban,meg amúgy is

Nelegyel mar puris

Na pacsi :*

2017. febr. 19. 20:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező, mi leirtuk mi a baj de érthetetlen vagy és nem érted. Nem a tépéssel van a baj az itt kommentelők nagy részének hanem az hogy mivel. Ahhoz is suta vagy hogy megértsd mit akarunk mondani neked. Mérgezed a tested károsabb anyaggal mint az mekis étel+cigi+alkohol egybevéve, nem érted vagy az agyad is herbál már? Ezért vagy a mi szemünkben egy 0-a, és ostobább a drogosoknál is mint azt már egy kommentelő leirta. De mind1 fölösleges vitatkozni veled, mi leirtuk a véleményünket innentől tiszta a lelkiismeretünk, majd rá jössz vagy nem de az biztos.
2017. febr. 19. 23:22
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt összesen herbál élményem, és egy is bőven elég lett volna.

Először még nem vágtam, mi is ez, azt hittem dark webről szerzett füvecske, vagy mit tudom én.

Mindenesetre már elég szarul éreztem magam, hogy nem tudom, hogy mi is ez, csak hogy van egy neve. Herbál. És biztos jó, mert ez legális is. Azt hittem, Colorádóban élek, és hogy ilyen jól gondolkoznak a politikusok az országban, hogy már legális füvünk is van.

Hát én abból pár slukkit szívtam. Flesselgettem, az tény, de egyszerűen megszólalni se tudtam. Csak a tábortűz látványa miatt maradtam picit az életben. Amúgy eléggé kellemetlen vagyok hogy nem tudok az utamon haladni.

De mégis a második alkalom volt ami igazán végzetes lett.

Annyi volt, hogy megittam előtte pár deci bort. Szívtam egy cigit, ami állítólag füves volt, és az eredmény egy félholtan hazacsoszogó hallucináló f{sz, aki végül behányt és aztán feküdt magatehetetlenül. Az volt a szerencsém, hogy hazajutottam, máskülönben az utcán fagyok meg.

Azokról nem is beszélek, akiket csak úgy kórházba kellett vinni, leállt valamelyik belső szervük, stb, stb.

Füvezéssel viszont sokkal szebb, nyugisabb élményeim vannak, és nem félek attól hogy milyen szarból lehet összeeszkábálva. Inkább szerzem meg feketén, drágábban, mint hogy az életemet kockáztassam és lebutuljak teljesen.

2017. febr. 21. 06:30
 18/28 A kérdező kommentje:
Az elején nekem is volt hogy hánytam meg rosszul voltam de ez változik idővel :D És úgy már kb ugyan azt dobja mint a fű :D
2017. febr. 21. 09:38
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondjuk, hogy ne szívd, mert sokkal károsabb, mint a többi egészségtelennek nevezett dolog. De ha te ennyire szívni akarod, akkor szívjad, te mész tönkre bele.
2017. febr. 21. 13:47
 20/28 Molyember ***** válasza:
71%
Sokat elárul a szellemi állapotodról, hogy kb. minden mondat után írsz egy röhögős szmájlit. Hány éves vagy, nyolc?
2017. febr. 21. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!