Nem tudom lerakni a cigarettat mit tegyek?
Akarat kell hozzá. Semmi féle hókusz-pókusz nem segít, bármit veszel meg az csak pénz lehúzás.
AKARAT !!!!
Nem tudod lerakni a cigarettát?
Akkor hát semmit. Cigizz életed végéig ha nem tudod. A leszokáshoz akarat kell, bármit használsz. Akár e-cigit, rágót, tapaszt stb...
Nekem a barátaim segítettek leszokni.
Add oda egy jó barátodnak az összes cigit, dohányt bármit ideiglenesen.
Kérd meg az egyik ismerősödet, hogy véletlenül se szívj cigit. Ha szívsz, verje ki a szádból. Akárhogy könyörögsz, ne engedje hogy vegyél cigit.
Próbálj más alternatívát találni elfoglaltsághoz, vagy segíts be pár dologgal. Mondjuk egy jó e-cigivel vagy hobbival.
Olyan barátokat kérj meg, akik ha dohányoznak is, téged nem engednek, és ők nem cigiznek melletted.
Ha mégis elég akaratod van, akkor lassan csökkentsd a cigiknek a számát, és 2 hónapon belül szerintem le tudod tenni.
Vegyél egy úgymond utolsó doboz cigit, amit nem bontasz fel véletlenül sem, és látható rendesen a dátum jelezve azt hogy azóta nem cigizel. Jó ránézni mondjuk két év múlva és büszke lehetsz magadra.
Persze más megoldások is lehetnek de nekem ez vált be 100%-osan.
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!