Szeretnék elektromos cigarettát venni, de még sohasem dohányoztam. Ez a szett mennyire jó?
És még lenne pár kérdésem:
Ezt mivel kell feltölteni? Vízzel? Olcsóbban kijön, mint a rendes cigaretta? Válthat ki köhögési rohamot?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ez egy sima mezei Joyetech, neten találni róla pár kritikát.
Nekem az akkumulátor kapacitás tűnik kevésnek, de ez majd használattól függ. Kezdőknek ajánlják inkább, azt hiszem megtalálni pár dohányboltban is.
E-liquiddel kell feltölteni, dohányboltban vesztegetik az összes olcsó rakat szart és drága rakat szart. Belföldi honlapokon nagyobb és minőségibb a választék, azokon érdemes vásárolni inkább. Külföldi oldalakon kicsit kockázatosabb mert lefoglalhatják a határon mert dohányterméknek számít az e-cigi.
Szerintem egyértelműen olcsóbban jön ki az e-cigi fenntartása az analógnál, de ez is sok mindentől függ. Az egyszeri megvétele kerül elsőre sokba, de az azutáni fenntartás kijön 2-2500Ft-ból, és még lehet spórolgatni egyebeken.
Egy egészséges embernél semmi köhögés rohamot nem vált ki.
Figyelni kell rá hogy ne légy allergiás az egyik e-liquid összetevőre vagy ne legyen semmi tüdőproblémád, szívproblémád stb...
Ha soha nem dohányoztál akkor miért kell e-cigi? Ez a te döntésed csak kicsit fura mert gyakorlatilag semmi értelme egy ilyen e-ciginek ha nem dohányzik a tulajdonosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!