Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » SOS Házilag cigi ízesítés?

SOS Házilag cigi ízesítés?

Figyelt kérdés
lehetséges? ha igen írjátok le légyszi hogyan és mivel
2010. máj. 3. 20:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

5 percnyi vizipipázás ha jól emlékszem vagy 1 vagy 2 teljes doboz cigarettának felel meg.

véleményem szerint ezen tényre hivatkozva kifejezetten káros az egészségre, főképp a tüdőre. sokszorosa a cigaretta ártalmának.

2010. máj. 4. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:
vizipipáról mindenki mást mond :). és rászokni sem lehet úgy mint a cigire. mind2t próbáltam és a vizipipát azis tudja szívni aki nem dohányzik, míg a cigit elsőre letüdőzni eléggé erős. amúgy meg nemminden igaz amit leírnak.. (értsd: politika, egészséges táplálkozás, stb)
2010. máj. 4. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
nem tudom már melyik csatornán volt, spektrum vagy discovery, hasonló. ott inkább száraz és tudományos alapon igazolt tényeket szoktak felfedni.
2010. máj. 4. 17:41
 14/25 A kérdező kommentje:

a vizipipa nem káros... egyik haveromnál van, szoktunk néha,

vizipipánál megse érzed a füstöt(mámint nem mar) de a cigi eléggé, csak kiakartam próbálni :)

2010. máj. 4. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:

szerintem ezt azért olvassátok el, ez is az, amit a tvben láttam.

[link]

2010. máj. 4. 18:24
 16/25 anonim ***** válasza:

vagy itt van még egy jó oldal

[link]

2010. máj. 4. 18:26
 17/25 anonim ***** válasza:
hiddel hogy én már szinte minden ilyet elolvastam és ennek ellenére is képes vagyok önálló döntést hozni a vizipipával kapcsolatban :), írnak róla jót is ha rákeresel googlén, sorolhatnám de nemfogom mert úgyse győznélek meg, ahogy te se engem.
2010. máj. 4. 18:32
 18/25 A kérdező kommentje:
térjünk vissza az eredeti kérdéshez... :)
2010. máj. 4. 21:55
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy időben én is kísérletezgettem ezzel. Mondjuk igazából csak a narancsos íz megteremtésével. Igazából csak azzal, hogy narancs hélyat reszelek a dohányhoz és azt töltöm be a cigibe. Nem sikerült. Nem lett még egy kicsi narancs íze se a füstnek, az hagyján de még olyan szarul égett, mint a fene. Azt próbáld majd ki, hogy őrölt szerecsendiót teszel a cigibe. Halucinogén hatású, de 10 gramm-nál ne szívj többet mert meghalhatsz. ;)
2010. máj. 9. 21:42
 20/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 05-04 16:50

gondolkozz már csak egy PICIT.

ha te 5perc alatt elszívnál 1 vagy 2 doboz cigarettát, nem gondolod, hogy azok lennének életed utolsó szálai a nikotinmérgezés miatt???

2010. máj. 11. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!