Hogy lehet házilag pipát csinálni?
Figyelt kérdés
Egyre több filmben látom,hogy pipáznak,illetve egyre több kérdést olvasok pipával kapcsolatban,gondoltam kipróbálom.
Egy alutölcsért ráhúzok egy derékszögbe hajtott szívószálra az jó?
És rendes cigidohány jó pipába?
Ha még pluszba teszek bele füstszűrőt az segít?
2011. aug. 3. 13:10
1/5 anonim válasza:
a pipába nem kell füstszűrő, a szívószálas megoldás nem jó mert a fém felmelegszik és elolvad a szívószál és elég rákeltő lehet ez az egész. szerintem tegyél félre egy kis pénzt, párezer forintért tök jó pipákat lehet kapni.
2/5 anonim válasza:
az előző vagyok, gondolom ha otthon akarsz készíteni akkor marihuánát szeretnél belőle szívni, arra a célra ezek tökéletesek és elég olcsóak [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,de nem marihuánát szeretnék szívni! :)
2011. aug. 4. 09:44
4/5 anonim válasza:
Fogsz egy fémcsövet, meghajlítod derékszögbe, a dohányos részt kitágítod. Valamit raksz az aljára, hogy ne potyogjon le a dohány (fém szűrő pl) és már kész is.
De lehet kapni pipát már 1 ezer Ft környékén is.
Ha kisbagós vagy, akkor erős lesz a pipa!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 9. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!