Így valóban minőségi vízipipadohányt lehet csinálni házilag?
Minap olvastam egy cikket az interneten,hogy lehet házilag vízipipadohányt csinálni,és,hogy leginkább a drágulások miatt.
Szóval így olvastam:
Főzünk energiaitalt,pl.:Hell,Bomba,Monster,RedBull,és abba teszünk glicerint,és abba fogjuk beletenni a dohányt,ami lehet cigi,vagy pipadohány is. Utána várunk amíg kihűl,és ez állítólag be fog sűrűsödni.
Illetve olvastam olyat is,hogy forró glicerines szörpbe tesszük bele a dohányt.
Amit elfelejtettem fentebb írni,hogy mindkét esetben a dohányát előtte ki kell mosni.
Ki kell próbálni de irgalmatlan nagy pocséklás, megveszel a fentebb említett márkás energiák közül vmit meg dohányt majdnem ugyan ottvagy mintha ízesített vizipipa dohányt vennél
Inkább elnyalnál egy bélyeget annak van hatása :)
az a recept kicsit más mint amit te mondtál, és azzal már szerintem jobb minőségűt tudsz készíteni, de még így sem lesz annyira jó mint egy jobb minőségű igazi vp dohány.
de próbáld ki, ha jó lesz akk ki is kisérletezheted hogy hogy lehetne még jobb :D
ha kipróbálid, akkor sok szerencsét hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!