Nem egészen értem, hogy a képen lévő dolog mitől lenne vizipipa, de anno mi is csináltunk hasonlót. Lyukassz ki valamivel egy üveget (müanyagot ofc) lehetőleg fentebb, mint a képen van. Tegyél bele folyadékot, a lukakba meg két szívószálat úgy, hogy az egyik beleérjen a lébe, a másik ne. Egy le nem tüdőzött cigi füstjét fújd bele a vízbe érő szívószálba (vagy fújja bele akárki más, édesmindegy) az üveg felső, folyadékmentes része így megtelik a vizen "átszűrődött füsttel, amit a másik szívószállal kiszívhatsz. [/szerintem] Nemhiszem, hogy sokkal egészségeaebb lenne, max annyi lehet a külömbség, mint erősebb és gyengébb cigi közt, bár ezt laikusként gondolom [/szerintem]
2011. aug. 10. 08:06
2/6 anonim válasza:
Ejj. Az előző hozzászóló vagyok, de irritál, hogy melléütöttem párszor (telefon...), ezért muszáj korrigálnom. Lemaradt egy idézőjel, az első [szerintem]-be nem kell perjel és *különbség.
2011. aug. 10. 08:11
3/6 anonim válasza:
Amit te belinkeltél , az nem vizipipa , és a vizipipában NEM cigifüst van . Azért ez egy kicsit komolyabb tákolmány lenne , nem tudom pontosan hogyan lehetne csinálni . Amúgy 3-4 ezer Forint ...
De amit te kilinkeltél az nem vizipipa! ÉS a vizipipában egyáltalán nem cigifüst van! Nem tudom kérdező ismered-e, de a félreértések elkerülése végett ahoz külön dohány van, amit a felette izzó szén melegít(!) nem is éget. Amúgy sokkal kevésbé káros, főleg az új, Shiazo kövek, amelyek dohánymentesek, nincs benne se nikotin, se kátrány, se CO... ÉS sokkal élvezetesebb és finomabb! ;) Am ha ezek nem segítenek, akár majd a saját megoldásomat is leírhatom... Mert hát nekem is van egy privát, egyedi pipám :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!