Vizipipa dohány házilag. Szerintetek így jó lenne? Lent az ötletem.
Arra gondoltam,hogy lehetne házilag vpdohányt csinálni,így:
Szóval van itthon rendes dohányom,amiből cigit lehet csinálni,és ezt beáztatom ilyan süti ízesítő aromába.
[link] ilyenbe,csak esetleg más ízűvel.Hagyon állni benne,és aztán mikor kiveszem jól "kicsavarom" belőle a folyadékot.Így kapnék ízesített dohányt,csak azt nem tudom lehetne-e ezt használni,nem fullandék-e tőle,hasonlók.
Szerintetek?
Ááááá!
Kétlem!
A vízipipa dohánynak az egyik alapja a glicerin!
Amiatt tudod pöfékelni. Lényegében amiatt van "füstje".
Pár jó tanács. Inkább vegyél! XD
Na de komolyabban:
Jól főzd ki a cigidohányt,majd vegyél a gyógyszertárban glicerint,keverd össze kis szörppel,mézzel,majd egy jó 10-11 napig hagy állni benne.
Utána finoman nyomkodd ki belőle,de ne teljesen szárazra,hanem nedvesre.
Így talán szívható lesz egy kicsit.
Ááááá!
Kétlem!
A vízipipa dohánynak az egyik alapja a glicerin!
Amiatt tudod pöfékelni. Lényegében amiatt van "füstje".
Pár jó tanács. Inkább vegyél! XD
Na de komolyabban:
Jól főzd ki a cigidohányt,majd vegyél a gyógyszertárban glicerint,keverd össze kis szörppel,mézzel,majd egy jó 10-11 napig hagy állni benne.
Utána finoman nyomkodd ki belőle,de ne teljesen szárazra,hanem nedvesre.
Így talán szívható lesz egy kicsit.
SEMMI FÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!!!
Szerintem ha igazán akarod élvezni, akkor ne főzőcskézz... Sógornőmék is próbálkoztak citromos dohánnyal:
- lenyúltak tőlem kb 3 ciginyi dohányt;
- beletették citromlébe;
- aztán vazelinbe...
Aztán nagyokat köpködtek... Mégiscsak megérte volna azt a párszáz forintot egy csomag dohány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!