Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tiltják már be...

Miért nem tiltják már be teljesen a dohányzást?

Figyelt kérdés

Az utcàkon is mindenhol be kellene tiltani.

Mèrgezik a dohànyosok más nem dohànyzók tüdejét egèszsègèt,ez főbenjàró bűncselekmény kellene hogy legyen,mint súlyos egèszsègkárosìtás!

2016. nov. 11. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
igazad van...ha a Trumpot megválasztották akkor valóban minden lehet...bár remélem még év végig valaki lelövi az alelnökkel együtt -.-
2016. nov. 11. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te annyira de annyira naiv, és butuska vagy, hogy feltételezem, nem lehetsz több 14 évesnél.

Na akkor vedd elő a csöppnyi eszedet és gondolkozz!

1)Egy nap alatt egy fosszilis tüzelésű kályha, több füstöt termel, mint egy dohányos egész életén keresztül. Vagy egy gázkazán, 1000x több káros anyagot bocsájt ki...

És akkor a gyárakról, és az autókról már ne is beszéljünk.

2) A dohányos is ember. Ha nem egy olyan világba születik, ahol a dohányzás egy teljesen természetes, és hétköznapi viselkedés, akkor soha, senki nem szokna rá. (Nincs viselkedési minta)

3) A legtöbb ember, a látszat ellenére, nem jókedvéből dohányzik, hanem azért mert nem tudja abbahagyni. Ezt hívják függőségnek.

De mondok én neked valamit. Tedd le a mobilodat 1 évre. Fogadjunk, hogy egy hétig se bírnád ki nélküle. Pedig a mobil köztudottan, agykárosító.:)

2016. nov. 14. 01:24
 13/14 anonim válasza:

Úristen, tegyél már fel hülyébb kérdést..

A dohányos ember is ugyan úgy ember mint te ... Mérgezi a tüdődet.. :D Az is mérgezi a tüdődet ha a kocsik közelébe mész, hiszen a kipufogó gáz ugyan úgy károsít mint a dohány füstje.. SŐT még jobban is szerény véleményem szerint .. Valami kis bugyuta lehetsz, akinek ez a legnagyobb problémája, vagy csak egyszerűen beszari vagy, mert félted a kis egészségedet, nehogy valami apró dolog miatt 1 perccel rövidebb legyen az életed ..

2016. nov. 28. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Őszintén én azt nem értem, hogy miért mindenki a dohányosokat baszogatja. Valaki linkeljen már olyan híreket, hogy valaki 2 szál cigi elszívása után agyonverte a családját, vagy buliban rágyújtott egy cigire és közúti balesetet okozott, netán köze lehetett néhány ember halálához. Az alkohol sokkal veszélyesebb mindenkire nézve, azzal valahogy senkinek sincsen problémája.Én csak ezt nem értem.
2016. dec. 12. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!