Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tudnátok adni tanácsokat...

Tudnátok adni tanácsokat hogyan tudnék teljesen megszabadulni a cigitől?

Figyelt kérdés
A "rakd le egyik napról a másikra" sajnos nem megy, ezért kérném a segítségeteket.
2016. júl. 14. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig úgy megy. Akarat kell hozzá nagyon nagy. Csak hát ott a legnagyobb probléma hogy a szenvedély betegeknek borzasztó kicsi az akarat erejük. Tudom mert sokáig szívtam én is.
2016. júl. 14. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szívj kevesebbet.
2016. júl. 14. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha elfogadsz egy tanácsot tőlem, az "egyik napról a másikra" teszed le. Én 6. alkalommal tudtam lerakni. Általában 1 hét ment és visszaszoktam... hihetetlen mekkora lelkierőt kíván hogy le tudd tenni. Most 3. hónapja nem szívom, és megérte... soha többet nem gyújtanék rá... akármilyen gond van, könnyű ráfogni hogy a cigi segít, de nem... ez csak hazugság önmagadnak... Furán hangzik, de "fel kell nőni" ahhoz, hogy le tudd tenni. Ha lélekben nem vagy érett, nem látod be hogy rövidíted az életed és rontod az életminőséged, nem fogod letenni. Távolabb kell látni a következő szál ciginél, és észrevenni, mérgezed magad.

Sok sikert kívánok! :)

2016. júl. 14. 16:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2016. júl. 14. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Keresned kell valami mast amit a cigi helyett tudsz csinalni.
2016. júl. 17. 14:27
 6/7 A kérdező kommentje:
4. Például?
2016. aug. 7. 23:26
 7/7 bigdickcolossimo válasza:
Én 3 évet cigiztem kb. mikor megbetegedtem.Semmi komoly,egy kis megfázás ,de olyankor az ember egy szálat se képes elszívni.A betegség 1 hetig tartott és ez alatt rá sem gondoltam a cigire,mikor ki gyógyultam át futott a agyamon ,hogy mi lenne ha nem gyújtanék rá és leszoknék? Így is tettem. Ez pontosan 1 éve,4 hónapja és 15 napja volt.Azóta undorodom a cigitől.Ha cigiznek melletem el szédülök a bűztől.Igaz havonta 1x rám jön egy-egy ideges hangulatban ,hogy rágyújtok de nem lennèk képes.Fontosabb az egészség.Mást neked se tudok ajánlani ,azonnal tedd le.Még most! Viszont ha jól esik,van rà pénzed,és nem ront az egészségeden akkor meg csináld.Mindig ezt mondom a haverjaimnak is akik irigykednek ,hogy nem dohányzom .:D De ha csak egy kicsit is úgy erzed ,hogy ez nem jó neked,tedd le.Gondolkodas nélkül! 21F
2016. aug. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!